nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Khelben said: manu rezildir, liverpool iyidir, manu ya iddaa oynadım, manu da iyidr. Kaşınıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 alla alla kaşınıyosam nolmuş :P MANCHANSTA UNITED FAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ligde kaç puan farkımız var kanka? (:P) 7 puan + 1 maç X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 4 + 1 maç olucak bu hafta sonu baboli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yavaş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yavaş olur hızlı olur. rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sinir oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gooooooooooollllll!!! Fırat'cım öptüm bebeğim, raadol daha atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ilker yasin yüzünden sessiz izliyorum maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 manch duruldu tadı kaçtı maçın. sağlam defans yapan bir inter öküz gibi bastıran manchester bekliyordum maç öncesi. 10. dakikada hayaşllerim suya düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 barca 4 ledi ilk yarıdan. 2 henry, 1 messi, 1 eto ilk yarı 4-1 bitti sanırım. bırakmassa 7 falan yapar ispanyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ilker yasine neden hala maç anlattırıyolar bu adamlar, neden ? bi de inter son dakikalarda etkili oldu baya, ikinci yarıya da böyle başlarsa hoş şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o şey (o'shea) baya güzel bi gol kaçırdı. ilker yasin defol git ya. of nefret ettim. var mı maçı veren başka kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ronaldo derken şöle ağzına bi vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben böyle bir şans görmedim resmen. yazık ibonozelliye yazık. ceviz yedircektim ellerimle maçtan önce kurşun döktürcem kendi dilinde bişi söyledi kötü ayrıldık. (çok seviyorum lan herifi) maçta ronaldo yok (kadroda var maçta yok) şansa attılar bir tane şöyle bitmesin lütfen. çemçük runi gülerek ayrılmasın lan traforttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi kafayı yiycem spikerin sesi olaydan önce geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 off. bide ronaldo attı ata ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Arsenal de elenmezse 4 İngiliz firesiz gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 7.63 km = 7 km 63 metre (ilker yasin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 khala said: ilker yasin yüzünden sessiz izliyorum maçı spormax'deki gibi yok mu orjinal dili filan dsdsa o değilde barcelona 4 lemiş ama 4-4 biticek lyonumuz turlicak işallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 1.devre: Barotelli ailesi onu bebekken başka bir aileye evlatlık verdi.Durumları kötüydü 2.devre: Barotellinin anne babası oğullarını şimdi geri istiyor ama barotelli onları tanımıyor... BANA NE??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 degisiklik olsun diye dramali anlatim, hem dizi izliyomus gibi hem mac izliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bi de rönealdo nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Evra'nın da 17 kardeşi varmış. Düşün fakirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dartanian said: 1.devre: Barotelli ailesi onu bebekken başka bir aileye evlatlık verdi.Durumları kötüydü 2.devre: Barotellinin anne babası oğullarını şimdi geri istiyor ama barotelli onları tanımıyor... BANA NE??? adam bunu ikinci yarının sonlarına doğru söyledi. hatta öyle bir dedi ki hani gitmeden şunu da söyliyim tadında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar