Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Rewendor said: Gerrard zaten as kadroda, ama daha geride bende :P Eh cristiano ronaldo ve messide banko diyoruz.Orta sahayı kaçlı kuracaksın da lampard yada ballack ı alacaksın:)Kakayı da alacağını varsayıyorum 4 lü ortasaha tamam işte.5 liye dönerim diyorsan da gerrardın yanına adam lazım bu da yine lampard ve ballack olmuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 4-2-3-1 oynatırım ben. Orta sahayı soruyosan Pirlo/Ballack - Gerard Ronaldo - Kala - Messi şeklinde olur tahminen. Pirlo ilk tercih tabii. Lampard da yedekte olur. Ha tabii C.Ronaldinho götünü eritmeyi başarır da biraz kıçını kaldırırsa C.Ronaldo Messi'den birini atar kalanı + Kaka + Ronaldinhoya dönerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 KALEDE---CECH DEFANSTA--D.ALVES,TERRY,PUYOL,A.COLE ORTA SAHA--MESSI,GERARD,ESSIEN,RONALDO FORVET--DROGBA,ETO(IBRAHIMOVIC) benim ideal ilk 11 im bu:P pes te felan arada editleyip kendi takımıma alıp oynuyorum.ama ilginçtir.ingiliz takımlarında oynuyor çoğu,hatta nerdeyse hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bu sezonki futboluyla iniesta da dünya karmasına aday gibi ne diyorsun:)Orta saha ve forvet sıkıntısı hiç olmaz zaten takım kurarken.Asıl sorun bek oyuncularda oluyor.Valla o kadar kısıtlı ki hani geçen sezonki gökhan gönül bile dünya karması kadromu zorlardı.Gerçi küçümsemiyorum Gökhan Gönül geçen sene öyle bir futbol oynadı ki şu anda Barcelonada oynayan Dani alves halt etmiş onun yanında... Not:Bu arada bir 10 sezon gözümüz kapalı sol beke koyduğumuz Roberto Carlos u özledik yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İdeal 11'ler için ayrı başlık açın isterseniz, bu başlığı baltalamayalım :) Bi de Dani Alves'i eskiden ben de seçerdim de, son maçtan sonra yerine Sabri'yi bile almayı tercih edebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Asriel said: Bu sezonki futboluyla iniesta da dünya karmasına aday gibi ne diyorsun:)Orta saha ve forvet sıkıntısı hiç olmaz zaten takım kurarken.Asıl sorun bek oyuncularda oluyor.Valla o kadar kısıtlı ki hani geçen sezonki gökhan gönül bile dünya karması kadromu zorlardı.Gerçi küçümsemiyorum Gökhan Gönül geçen sene öyle bir futbol oynadı ki şu anda Barcelonada oynayan Dani alves halt etmiş onun yanında... Iniesta evet de, Xavi'yle paket halinde onlar, birini alıp diğerini almamazlık olmaz. Bir de fiziksel olarak çabuk yoruluyor (sürekli ilk 11 olmasından da olabilir o) ve defansa yardımı çok fazla değil. O yüzden yedeğe attım onu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Öndeki 3 lü'nün mücadele gücü yeterince zayıf bide arkada Pirlo olursa defansif yönden senin takım cökebilir :D Essien,Gattuso,Ballack oraya daha mantıklı bence Essien-Gerrard C.Ronaldo-Kaka-Messi olabilirdi benimki gerci kaka konusunda kararsızım aşırı derecede bencil ve tam bi ortasaha'da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Rewendor said: İdeal 11'ler için ayrı başlık açın isterseniz, bu başlığı baltalamayalım :) Bi de Dani Alves'i eskiden ben de seçerdim de, son maçtan sonra yerine Sabri'yi bile almayı tercih edebilirim :P Dani Alvesi zaten futbol hayatı boyunca en zor durumda bırakan adam Uğur Boral oldu.Zaten o 2 maçta Uğur Boralın tüm futbolculuk kariyerine eşit performansa falan eşdeğer geldi.Bundan sonrada birşey gelmez zaten Uğur Boraldan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 HAY! Kaka yı unuttuk! Ben de nerden Ribery geldi biri daha vardı diyodum :) Pirlo ve Gerard bence mutlak aynı takımda olmalı o bölgede, birbirlerinin açıklarını çok güzel kapatırlar. Bir de Pirlo yıllardır Milan'da orada en geride durabiliyor, Ambrosini falan biraz daha ileride. Haliyle adama o açıdan güvenim sonsuz. Bir de önünde böyle bir üçlü olduktan sonra Gerard'ın çok ileri çıkmasına gerek kalmaz, geride o enerjisi yeter de artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Vay be mazi gözümde canlandı yahu.Bu arada biz kaleye Van der Sar ı nasıl unuttuk:)Mazide kalan oyuncularımız Roberto Carlos,Vieria,Rivaldo,Figo,Cannavaro,Zambrotta,Ronaldo...3-4 sezon öncesine kadar koyuyorduk bu adamları.Şimdi esameleri okunmuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ronaldo yine döktürüyo brezilyada, son 9 maçta 8 gol attı. Brezilyalılar kampanya başlattı tekrar milli takıma çağırın diye. Yazık yahu, adam daha 31 yaşında. Üstelik de adam gibi 6-7 sene oynayabildi sadece, sürekli uzun sakatlıklar falan.o kadar kısa sürede bile gelmiş geçmiş en iyiler arasına girdi. Maldiniler, Vieralar falan hakkaten... Zaman çabuk geçiyo ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ronaldo 31 yaşındamı daha o kadar gençmi be :S ben 35 i bulmuştur diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Özellikle Vieria ve Carlos ilacımızdı.Mevki itibariyle çok kaliteli oyuncu çıkmadığından senelerce 11 mizin değişmez oyuncularıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cado said: ronaldo 31 yaşındamı daha o kadar gençmi be :S ben 35 i bulmuştur diyordum. 32ymiş pardon. sezon başında okumuştum 31 yaşında diye de oradan aklımda kalmış. 76 doğumlu işte, 32 yi tamamladı 33'ü sürüyor, 32 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aga pardon rooney mi torres mi henry mi derken ilk ikisini koyuvermişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bizde kuralım o zaman neyimiz eksik.Bu gecede 11 kurma yeri olsun:) Kale:Van der Sar Defans:Evra,Terry,Ferdinand,Alves Orta saha:GErrard,Messi,Kaka,Cristiano Ronaldo Forvet:Torres,İbrahimovic Özellikle İbrahimovic ve Dani Alves konusunda fikirlerim değişkenlik gösterebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ayırdım konuyu, diğer konudan devam edin kadrolara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Haklısın yeni başlık açtım oraya kadromuzu kuralım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bence ibrahimovic hakediyor hem yerden hem havadan yeterince iyi.İspanya yada İngiltere liginde olsa gol olarak daha iyi rakamlara ulasabilir gerci su andada yeterince iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Rewendor said: Ronaldo yine döktürüyo brezilyada, son 9 maçta 8 gol attı. Brezilyalılar kampanya başlattı tekrar milli takıma çağırın diye. Yazık yahu, adam daha 31 yaşında. Üstelik de adam gibi 6-7 sene oynayabildi sadece, sürekli uzun sakatlıklar falan.o kadar kısa sürede bile gelmiş geçmiş en iyiler arasına girdi. Maldiniler, Vieralar falan hakkaten... Zaman çabuk geçiyo ya :/ o 6-7 sene de yalnız dünyada binlerce oyuncuya değerdi :) hele ilk zamanları aman tanrım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: Rewendor said: Ronaldo yine döktürüyo brezilyada, son 9 maçta 8 gol attı. Brezilyalılar kampanya başlattı tekrar milli takıma çağırın diye. Yazık yahu, adam daha 31 yaşında. Üstelik de adam gibi 6-7 sene oynayabildi sadece, sürekli uzun sakatlıklar falan.o kadar kısa sürede bile gelmiş geçmiş en iyiler arasına girdi. Maldiniler, Vieralar falan hakkaten... Zaman çabuk geçiyo ya :/ o 6-7 sene de yalnız dünyada binlerce oyuncuya değerdi :) hele ilk zamanları aman tanrım hehe Rıdvan 1 ,Ronaldo 2 dir zaten:)İkisinide oynatmadılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar