Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ahaahaha ballack dövüyoodu hakemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ballack yiycekti lan hakemi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mülteci said: hakem yedı yıne penaltıyı. kaçıncıyı yedi hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 lan ahhah yeter bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ahahaha mülteciler aglıyor.allahın pakıstanlısı gelmıs ıngıltereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 dilimi ısırdım sevinirken skrm celsiyide barcayıda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Kırmızı üzerine ne yapsa telafi edemez zaten o ayrı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Lavuk hakem kaçtane penaltiyi yedi lan, rus mafyasi gangler umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 O penaltı değildi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 picomudur nedır elınle oynadı paso.anelkanın pozısyonunda o penaltıyı veremıyorsan ol zaten artık. barca her sene aynı senaryo. bu futbolla manchaster acımaz.messı 0 futbol 1 assıst...yok boyle bısey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aha drogba maçtan sonra sarı kart gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Barcelona hak etmedi bu maçta çıkmayı ama futbol bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Uzatmalarda penaltı değildi evet. Olmayan kırmızıyı verince ağlamadı ingilizliler penaltıya ne güzel bağırıp çağırdılar ama 180 dakika Yunanistan futbolu oynatan Hiddinke kapak olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu hakemlerle şampiyonlar ligi bitmez yunus yıldırım bile daha iyi yönetirdi bu dallamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ginaly said: aha drogba maçtan sonra sarı kart gördü. drogba bıraz cıddıye alsaydı sımdı turlasmıtı coktan.karsı karsıya kacırmayacaksın boyle macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adamlar başka maçlardaki oyunlarıyla kupayı almayı 2-3 kere haketmişlerdi ona saysınlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Chelsea 2 maçtaki oyunla hiç haketmedi kusura bakmasın kimse. Pool maçlarına +rep ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 nasıl hak etmedi yahu 190dk defans yapan takıma az bile bu barcelonanın tek dezavatanjı real maçı yorgunu ve eksikleri çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 tam bayrağı hazırlamış tura çıkmaya hazırlanırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben hala ' uzatma dakikalarinin duran anlarını' söleyen ilker yasin deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hakem rezil etti maçı ya =) Her ne kadar kırmızıdan sonra Barca'yı desteklesem de haketmemişti Barca turu. Bedavadan geldi. Dani Alves için yorum yapmıyorum.Adam 92 dakikada 1 tane top düşürebildi ceza sahasına.O da rakibe indi.Allahtan Iniesta vuruyor topa ^^ Neyse benim için sorun yok kırmızı şeytanlar finalde tertemiz yargılar bu Barca'yı. Bu kadar eksikle nasıl bi kadro çıkıcak merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yalnız şu kapanmayı taktik olarak görmeyenlere şaşıyorum. Adamlar doğru düzgün şut bile çektirmediler gol haricinde, üstüne kaç tane pozisyona girdiler. Futbol bi yerde taktik oyunu sonuçta. Gayette iyi oynadı Chelsea, yapmak istediğini yaptı. Atak oynamayı düşünüpte ezilip kapanmadılar, zaten böyle oynamaları gerektiğini biliyolardı. Messi'nin ingiliz takımlarına karşı etkili olamadığınıda bir kez daha gördük bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ahım tuttu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 nası chelsea haketmedi ahah.. adamlar taş gibi defans yaptılar yanılmıyosam ilk kaleyi bulan toplarıda gol oldu barcelonanın.guardiolanın sevinişi süperdi tebessüm ettim adama resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar