Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aktiftablet said: şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. Evet o yüzden her sene İngiltere Şampiyonlar ligini seyrediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aktiftablet said: şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. hangi kameraya el sallıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aktiftablet said: şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 geçen senenin kopyası oldu. bu sefer liverpool yerine arsenal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ronaldo Messi'nin boku olamaz afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Nedir bu ronaldo antipatisi anlamak mümkün değil.Adam futbolcu saha içindeki haline göre eleştirin eleştiricekseniz.Kusura bakmayın da Messi'niz 90 dakikayı zor tamamlıyor.Şut desen tamam iyi güzel vuruyor da Ronaldo'nun yanından geçemez.Messi daha hızlı daha çabuk ama Ronaldo da çok daha göze hoş gelen çalımlar atıyor.Şimdilik Ronaldo>Messi bence. Ama gelecekte Messi'nin daha iyi olacağını düşünüyorum o ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Wispy said: Ronaldo Messi'nin boku olamaz afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 DeathLord said: Nedir bu ronaldo antipatisi anlamak mümkün değil.Adam futbolcu saha içindeki haline göre eleştirin eleştiricekseniz.Kusura bakmayın da Messi'niz 90 dakikayı zor tamamlıyor.Şut desen tamam iyi güzel vuruyor da Ronaldo'nun yanından geçemez.Messi daha hızlı daha çabuk ama Ronaldo da çok daha göze hoş gelen çalımlar atıyor.Şimdilik Ronaldo>Messi bence. Ama gelecekte Messi'nin daha iyi olacağını düşünüyorum o ayrı bi konu. ronaldo adam diil. futbolcu ama adam diil yani. aktiftablet said: şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. baya iyiymiş buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kazim > messi > ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 @khelben ona kimsenin itirazı yok zaten. Ama açıkçası Ronaldo frikik kullanmaya gittiğinde aha gol diyebiliyosun messi penaltı kaçırıyor hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 erucalavera said: Wispy said: Ronaldo Messi'nin boku olamaz afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Wispy said: Ronaldo Messi'nin boku olamaz afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 DeathLord said: @khelben ona kimsenin itirazı yok zaten. Ama açıkçası Ronaldo frikik kullanmaya gittiğinde aha gol diyebiliyosun messi penaltı kaçırıyor hala :D yinede konu sadece penaltı değil. dünyada ne penaltılar kaçtı. frikiğe bakarsak juninho en iyi ? bence messi oldukça iyi kazım kalitesine yakın. ronaldo kazıma göre biraz daha vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 O işin şakasıydı ben burda messi kötü futbolcu demiyorum ki zaten. Oturup zevkle izlediğimiz kaç tane adam var zaten. Ama hani ronaldo messi'nin tırnağı olamaz diyorsan Messi'nin yapıp da Ronaldo'nun yapamadığı bir sürü şey koyman gerekiyor ortaya bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bence onlara katılmıyorum zaten, sadece messi daha iyi geliyor bana. yoksa ronaldo 42 golleydi yanlış hatırlamıyosam altın ayakkabı almış bir oyuncu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Abi Messi kilit maçların oyuncusudur. Adam köpek gibi koşuyor, deli gibi adam eksiltiyor. Boşluk buldu mu affetmiyor kaleye diklemesine giriyor ya faul yaptırıyor ya gol ya da asist. Ronaldo tamam adam süper hızlı, etkileyici oynuyor ama messi kadar etkili oynamıyor. Adam hala boşboş ayağını topun üzerinde dolaştırarak defansı şaşırtıp çalımlamaya çalışıyor. Bir de serbest vuruştan veya uzaktan Hami Mandıralı da güzel gol atıyordu, iyi futbolcu kıstası bu olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ronaldonun saha dışında yaptığı açıklamalar çok kendini beğenmiş abi. büyük futbolculuk havası yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ben frikik atabiliyor onun için iyi futbolcu demedim. Aradaki farkı anlatamadım sanırım.İkisi de kanatta oynuyor.İkisi de iyi adam eksiltiyor.İkisi de çok iyi futbolcular.Buraya kadar hemfikiriz sanırım. C.Ronaldo duran topları daha iyi kullanıyor. C.Ronaldo'nun uzaktan şutları çok daha iyi. Messi biraz daha çabuk bir oyuncu. C.Ronaldo İngiltere liginde o hareketleri yaparken Messi ispanya liginde yapıyor.Yani istatistiklere bakıp aaa Messi 3gol 5 asist fazla yapmış daha iyi futbolcu demek çok objektif bi bakış açısı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Wispy said: Abi Messi kilit maçların oyuncusudur. Adam köpek gibi koşuyor, deli gibi adam eksiltiyor. Boşluk buldu mu affetmiyor kaleye diklemesine giriyor ya faul yaptırıyor ya gol ya da asist. Ronaldo tamam adam süper hızlı, etkileyici oynuyor ama messi kadar etkili oynamıyor. Adam hala boşboş ayağını topun üzerinde dolaştırarak defansı şaşırtıp çalımlamaya çalışıyor. Bir de serbest vuruştan veya uzaktan Hami Mandıralı da güzel gol atıyordu, iyi futbolcu kıstası bu olmamalı. Barcelonanın oyun yapısıyla Man.U'ınki çok farklı. Messi 3 forvetten biri olarak oynuyor Ronaldo'nun önünde Rooney ve Berbatov falan oluyor yani farklı biraz yapılar. Tekrar söylüyorum 2 side çok iyi oyuncular 2 sini de izlemekten zevk alıyorum ve Ronaldo saha dışı karakter olarak çok yavşak bi adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 geç yorum yapıcim chelsea acayip sevindirdi öncelikle. spikerden nefret ettim bu arada. mail falan atıcaktım star'a o derece delirtti. son sekseninci dakikaya kadar livır gazı çelsiyi ezmeye çalışması bilmemne. sürekli livıra övgü övgü. son 10 dakikada livıra laf sokma çabaları falan. lan git. onun dışında her ne kadar çelsiyi tutsamda barça karşısında malesef çok bir iddası yok herangi bir takımın gibi duruyor. allahın çemçük manu'su kalmasın şu finalede yada ağlasınlar finalde ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adamlar ronaldoyu beğenmiyor ya :D fare dağa küsmüş hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 naraso said: ronaldonun saha dışında yaptığı açıklamalar çok kendini beğenmiş abi. büyük futbolculuk havası yok hiç senin bu cümlelerine göre romario büyük bir futbolcu değil yani. zira kendisi leğen kemiğindeki bir farklılık yüzünden toplara garip vurduğu açıklandığında " ben futbol peygamberiyim tanrı beni futbol oynamam için yaratmış " dedi ve brezilyada linç edildi. cristiano ronaldo bence messi'den daha iyi futbolcu. her anlamda daha iyi. messi daha karakterli olabilir bilemiyorum zira tanımıyorum ikisinide yüzyüze konuşmuşluğum falan yok. zaten burada karakter değil futbolculuk tartışıyoruz. bu yüzden c.ronaldonun oynadığı lig ve oynatılış şekli göz önünde bulundurulduğunda takıma yararı çok daha fazla gibi geliyor bana. ikisinden hangisini takımına alırsın desen ben direk ronaldo derim ki, bu sezon sonunda r.madrid'e transfer olacak gibi. işte o zaman şovu izleyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kazım>ronaldo+messi ronaldo da messi de iyi oyuncu ama ben messi yi daha çok seviyorum.ama ronaldo da yeri geldimi hayvanlaşabiliyor insan dışı bir varlık olduğunu düşünüyorum bazı maçlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gecen sene 40 gol falan atmisti 42 miydi neydi daha napsin adam her kilit macta da ronaldonun golu asisti bi seyi vardir mutlaka bi tek 2 kere onemli penalti kacirdi ama sorun olmadi zaten onlar Wispy said: Abi Messi kilit maçların oyuncusudur. Adam köpek gibi koşuyor, deli gibi adam eksiltiyor. Boşluk buldu mu affetmiyor kaleye diklemesine giriyor ya faul yaptırıyor ya gol ya da asist. Ronaldo tamam adam süper hızlı, etkileyici oynuyor ama messi kadar etkili oynamıyor. Adam hala boşboş ayağını topun üzerinde dolaştırarak defansı şaşırtıp çalımlamaya çalışıyor. Bir de serbest vuruştan veya uzaktan Hami Mandıralı da güzel gol atıyordu, iyi futbolcu kıstası bu olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Messi ve Ronaldo yetenek bakımından gözümde aynıdır,hatta Ronaldo daha çok göze hitap eder ama şu vardır ki ahlak çok önemli, Messi'nin saha dışını görüyoruz,Ronaldo'nunkini görüyoruz.Ha böyle ahlak zırvalarında pek değilim ama günümüz futbolunda bazı değerler daha ön plana çıkmaya başladı.Messi tipinde adamları bulmakta zor biraz, Benim gözümde bu konudaki bir numaralı isim Kaka'dır mesela,adam her konu da mütevazi vs. Ha vardır hepsinin bir pisliği evet ama,genel olarak bakın olaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar