Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 Şampiyonlar Ligi İletişim/Analiz Başlığı

khala

Öne çıkan mesajlar

messi futbolun zidane'dan sonra gelmiş zirvesidir bence artık. geçen seneki cristiano ronaldo bi nevi yaklaşmıştı ama messi bu sene inanılmaz. yok yani olmaz böyle futbolcu. hele bi arjantin venezuella maçı vardı. son 10 dk da 7 8 kişiyi falan çalımlaması vardı. kenardaki teknik direktörü maradona bile oha demiştir 80. dakkadaki bu efora.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
YAPMA POOL YA

150 lira oynadım, yenmesi lazım.

Batcelona zaten gerçekten amatörde fifa oynuyor sanki. Bayern'de normalden çok çok kötü oynuyor, herifler ağır yargıladı valla.

Barça yarı finalde hangi maçın galibiyle oynuyor bu arada ?

liverpool la oynuyo barça yarı finalde
Sosyal ağlarda paylaş

çok bellıydı bayernın boyle olucagı, wolsburg macında berbatlarda kaledekı eleman berbattı bu mactada o mu var bılmıyorum defans cok buyuk hatalar yapıoyor, takım ataga cıkamıyor dogru duzgun, luca tonı cok yalnız kalırdu..

bu macta bahıs sıtelerı barcelonaya 6+ gol ıcın 1.25 oran falan verse yerıydı yanı...

skor tahmınım : 6-1

Not: Barcelona - Manchester Unıted fınalı ıstıyoruz! gözümüz gönlümüz dousun şöyle..

Birde 1-2 chealsea kazanır dıyorum, ama turu lıverpool gecer rovansta..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yalnız Barçada en göze batan isim Henry ya, adam cidden yaşlanmış bence. Ribery olsa sol kanatlarında inanılmaz olur diye düşünüyorum. Zaten çok deli şu anda.

Bir de Messi çılgın resmen ya. Herif ronaldinho gibi sçıp sıvamazsa ve sakatlık geçirmezse 10 sene daha gözlerimiz bayram eder.

Adam bence gelmiş geçmiş en iyi AM/FC dir. Evet Pele ve Maradona var ama modern futbol defansıyla 30 sene öncesinin defansı bayağı farklı. Yine de alınmasın kimse, şahsi görüşüm.

Dip Not. TORRES CHEALSEA'YE ÇAKSANAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...