Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben en zaman repeat olmayan ders alıcam : (

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanırım hiç bi zaman olmayacak.son sınıfa geldiğinde okulu uzatmayayım diyerek kasıcaksın kendini.triplere giriceksin fakültede klasikler arasında yerini alcaksın.bebelerle aynı sınıfta ders görceksin onlar sana bön bön bakıcak(bu yaşlı insanın ne işi var burda die)sonra hocaların dalga geçmelerine maruz kalıcaksın.kantincilerle baya yakından muhabbet kuracaksın.bebelere hocalar hakkında bilgi verceksin.sınavlarda püf noktaları anlatacaksın.tabii ki bebeler sana eyvallah diip içlerinden dalga geçcekler..
daha anlatiim mi bence sen çalışmaya şimdiden başla :) :) :)
Mesaj tarihi:
vivavale said:
sanırım hiç bi zaman olmayacak.son sınıfa geldiğinde okulu uzatmayayım diyerek kasıcaksın kendini.triplere giriceksin fakültede klasikler arasında yerini alcaksın.bebelerle aynı sınıfta ders görceksin onlar sana bön bön bakıcak(bu yaşlı insanın ne işi var burda die)sonra hocaların dalga geçmelerine maruz kalıcaksın.kantincilerle baya yakından muhabbet kuracaksın.bebelere hocalar hakkında bilgi verceksin.sınavlarda püf noktaları anlatacaksın.tabii ki bebeler sana eyvallah diip içlerinden dalga geçcekler..
daha anlatiim mi bence sen çalışmaya şimdiden başla :) :) :)

Benim 1 dersim war alttan ama öyle güzel! anlattın ki oturup ders çalışıcam şimdi:S
Mesaj tarihi:
vivavale said:
bence boşver çalışma yaşa ve gör >:D< muhahahha

19 yaşındayım 3. sınıfdayım ama yaşlı demezler zaten bizim bölümde herkes uzatıo o yüzden np aslında
Mesaj tarihi:
Aga alamadığın ders otomatikman alta girio işte . Benimde vardı baya bu sene 2. sınıfı tekrar okuyorum 1.8 e ulaşcam diye uğraşcakmıyım çok merak ediyorum 5. defa iktisat 1 alıyorum sdf
  • Yeni Oluştur...