Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben ne zaman repeat olmayan ders alıcam : ( 8 ders alıorm 5i repeat ya her sene böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 3 ü değil? en zaman değil ne zaman olcak bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hiçbiri repeat olmuycak gerçek prolar gibi hep dönemin derslerini almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gel bana takıl babe. hazırlığı atladım mı ki ya uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 calistigin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sanırım hiç bi zaman olmayacak.son sınıfa geldiğinde okulu uzatmayayım diyerek kasıcaksın kendini.triplere giriceksin fakültede klasikler arasında yerini alcaksın.bebelerle aynı sınıfta ders görceksin onlar sana bön bön bakıcak(bu yaşlı insanın ne işi var burda die)sonra hocaların dalga geçmelerine maruz kalıcaksın.kantincilerle baya yakından muhabbet kuracaksın.bebelere hocalar hakkında bilgi verceksin.sınavlarda püf noktaları anlatacaksın.tabii ki bebeler sana eyvallah diip içlerinden dalga geçcekler.. daha anlatiim mi bence sen çalışmaya şimdiden başla :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vivavale said: sanırım hiç bi zaman olmayacak.son sınıfa geldiğinde okulu uzatmayayım diyerek kasıcaksın kendini.triplere giriceksin fakültede klasikler arasında yerini alcaksın.bebelerle aynı sınıfta ders görceksin onlar sana bön bön bakıcak(bu yaşlı insanın ne işi var burda die)sonra hocaların dalga geçmelerine maruz kalıcaksın.kantincilerle baya yakından muhabbet kuracaksın.bebelere hocalar hakkında bilgi verceksin.sınavlarda püf noktaları anlatacaksın.tabii ki bebeler sana eyvallah diip içlerinden dalga geçcekler.. daha anlatiim mi bence sen çalışmaya şimdiden başla :) :) :) Benim 1 dersim war alttan ama öyle güzel! anlattın ki oturup ders çalışıcam şimdi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bence boşver çalışma yaşa ve gör >:D< muhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vivavale said: bence boşver çalışma yaşa ve gör >:D< muhahahha 19 yaşındayım 3. sınıfdayım ama yaşlı demezler zaten bizim bölümde herkes uzatıo o yüzden np aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 alttan 26 dersim var. şimdi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 razzRaziel said: alttan 26 dersim var. şimdi dağılın gittinmi hiç okula ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Barbekü said: razzRaziel said: alttan 26 dersim var. şimdi dağılın gittinmi hiç okula ? oha o nası oluyor ? kredi sınırı yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aga alamadığın ders otomatikman alta girio işte . Benimde vardı baya bu sene 2. sınıfı tekrar okuyorum 1.8 e ulaşcam diye uğraşcakmıyım çok merak ediyorum 5. defa iktisat 1 alıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar