Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar kendi bilgisayarımda ou server kurdum ama giremiyorum..

cemal203

Öne çıkan mesajlar

uo server kurdum bu konuyuda araştırdım internete girmeden nasılgirerim local host veya ignition kullanmak gerekmiş konuyu açarmısınız biraz birede gereken programı nerden çekebileceğimi yazabilirmisiniz winndows xp kullanıyorum birde ip veportumu nasıl görebilirim xp de windows 98 gibi winipcfg işe yaramıyor yardımlarınız için teşekkürlerimi şimdiden iletirim saygılar.....
Sosyal ağlarda paylaş

Valla böyle çok sorulmuş olması muhtemel soruları arama bölümünden aramadan konu açmak çok gereksiz ama hadi ben seni kırmayım söyleyim.

sphereserver.exe ye çift tikladikdan sonra login.cfg ye LoginServer=127.0.0.1,2593 yazicaksin daha sonra aşağıdaki komutları sphere a yazarak kendine account açıp plevel vericeksin.
serv.account add username password
serv.account username plevel=07
Client203 le buyur gir.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Sosyal ağlarda paylaş

aradım forumda arattım local host felen gerekliymiş herhalde bir de oyuna girmeden acc nasıl yapılırki ben hep oyuna girip açıyordum connecting diyor ve kalıyor login cfg yede sepherede ki ip yi girdim 127.0.0.1,2593 ama olmuyor anlamadım gitti herkes giriyorum diyor ama ben connecting te kalıyorum beni aydınlatırmısınız please....
Sosyal ağlarda paylaş

Çatdık ha..
Kardeşim sphereserver.exe ye tikladin önüne sphere açildimi yazilar matrix gibi önünden geçdimi durunca şunu yazican.

serv.account add username şifre
serv.account username plevel 07

sonra gitcen client203 ü çekicen sonrada login conf a o ipi yazican giricen.Client203 ü çekmezsen tabi connecting der kalır.Internete girme ile alakası yok bu işin.Güzel oku burda yazanları defalarca oku halen giremiorsan dön 10 kere daha oku.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın acc de açtım client 2.0.3 te var login cfg ye ip de girdim.... 127.0.0.1,2593 clienti açıyorum herhangi bir acc yazıyorum çünkü server free konumda my shard geliyor ona tıklıyorum connecting diyip kalıyor ama internete bağlanınca servere girebiliyorum önemli olan internete girmeden oyuna girmek windows 98 te ethernet kartım vardı onun ip sini görüp şak diye diriyordu servere ama xp de winipcfg çalışmadığı için ve ip özellikleri başka olduğu için ethernetin ip sini görmüyor bir ağa bağlanmadan sanal bi ip oluşturan yada sunucu gibi bişey olsa belki girer adminlerden yardım beqliyorum please........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...