cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 uo server kurdum bu konuyuda araştırdım internete girmeden nasılgirerim local host veya ignition kullanmak gerekmiş konuyu açarmısınız biraz birede gereken programı nerden çekebileceğimi yazabilirmisiniz winndows xp kullanıyorum birde ip veportumu nasıl görebilirim xp de windows 98 gibi winipcfg işe yaramıyor yardımlarınız için teşekkürlerimi şimdiden iletirim saygılar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cemal203 lazım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Valla böyle çok sorulmuş olması muhtemel soruları arama bölümünden aramadan konu açmak çok gereksiz ama hadi ben seni kırmayım söyleyim. sphereserver.exe ye çift tikladikdan sonra login.cfg ye LoginServer=127.0.0.1,2593 yazicaksin daha sonra aşağıdaki komutları sphere a yazarak kendine account açıp plevel vericeksin. serv.account add username password serv.account username plevel=07 Client203 le buyur gir.[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 mesaji iki kere atdi editleyim dedim [Bu mesaj RRa tarafından 21 Nisan 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 İp felan ayarlamamişsindir yada acc. açmamişsindi bunlarin hepsini arayarak kolayca bulabilirsin..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aradım forumda arattım local host felen gerekliymiş herhalde bir de oyuna girmeden acc nasıl yapılırki ben hep oyuna girip açıyordum connecting diyor ve kalıyor login cfg yede sepherede ki ip yi girdim 127.0.0.1,2593 ama olmuyor anlamadım gitti herkes giriyorum diyor ama ben connecting te kalıyorum beni aydınlatırmısınız please.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ACalli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 axis GMprogramını indir orda settings te account manager var ona tıkla new acc de oraya yaz acc name ini ordan pass ini de yaz sonra orda plevel war onuda owner a getir sonra sphere server ı aç oraya .save yaz ve client le gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Benim söylemek istediğim internete girmeden nasıl kendi bilgisayarımdaki servere girerim yani kendime bir ip ve port yaratmak istiyorum hangi programla yaparım bu işi anlatabildim mi bu sefer lütfen yardım edin fıtık oldum valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 client 2.0.3 çek login.cfg sine 127.0.0.1,2593 yaz sonra sphere i açıp oyuna gir.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bende yazmasını biliyorum 127.0.0.1,2593 login.cfg ye connecting te kalıyo oyun internet olmadan ip almıyor oyun bana sanal ip yaratacak bir şey lazım yani internete girmeden servre girmek istiyorum............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Çatdık ha.. Kardeşim sphereserver.exe ye tikladin önüne sphere açildimi yazilar matrix gibi önünden geçdimi durunca şunu yazican. serv.account add username şifre serv.account username plevel 07 sonra gitcen client203 ü çekicen sonrada login conf a o ipi yazican giricen.Client203 ü çekmezsen tabi connecting der kalır.Internete girme ile alakası yok bu işin.Güzel oku burda yazanları defalarca oku halen giremiorsan dön 10 kere daha oku.[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bakın acc de açtım client 2.0.3 te var login cfg ye ip de girdim.... 127.0.0.1,2593 clienti açıyorum herhangi bir acc yazıyorum çünkü server free konumda my shard geliyor ona tıklıyorum connecting diyip kalıyor ama internete bağlanınca servere girebiliyorum önemli olan internete girmeden oyuna girmek windows 98 te ethernet kartım vardı onun ip sini görüp şak diye diriyordu servere ama xp de winipcfg çalışmadığı için ve ip özellikleri başka olduğu için ethernetin ip sini görmüyor bir ağa bağlanmadan sanal bi ip oluşturan yada sunucu gibi bişey olsa belki girer adminlerden yardım beqliyorum please........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ağ oluşumun var ise bu ipi dene. 192.168.0.1,2593[signature][hline]- Amentes UO Shard Developer - http://www.amentes.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Tamam ipden o zaman.Arkadaşın verdiğini dene.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Denedim olmuyor bana server için internete bağlıymış gibi ip oluşturan bi şey lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok mu böyele bir program arkadaşlar bilen varsa adres verebilirmi lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ignition (hayir injection degil, ignition :p) kullan. Nerden bulursun bilemiyorum, shard listesinin basindaki scripting sitelerini dene.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 boşver napcan server kurup yaw. bu işler hep böle başlıyo.. salla hazır kuruu shardlar var millet hergün shard açıyo gir oynabirinde kapanınca ötekine geçersin.veya sağlam oturaklı shardlar var gir birinde kral gibi oyna.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ignition malesef yemedi olmadı yeni bi fikir lazım taze beyinler lazım bana çalışan beyinler bende arıyorum heryerde ama yok lütfen yardım please..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar