nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, kimsesiz çocuklar yararına yardım kampanyası başlattı Çarşı'dan örnek kampanya Siyah-beyazlı kulübe verdiği mesajlarla dikkat çeken taraftar grubu Çarşı'nın üyeleri, anlamlı bir yardım kampanyası için kolları sıvadı. Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi forumlarda birbirlerine çağrılarda bulunan Çarşı grubu üyeleri, anlamlı bir yardım kampanyası başlattı. Van'daki kimsesiz çocuklara yardım etmek için harekete geçen taraftarlar, özellikle çocuklara kıyafet ve okul araç-gereçleri yardımında bulunmayı hedefliyor. forum.forzabesiktas.com adlı İnternet sitesinde yardımın nitelikleri, hangi amaçlarla kullanılacağı ve iletişim bilgileri yer alıyor. tuttuğunuz takımın renklerini gözetmeksizin siteye girebilir bir yardımda sizlerde bulunabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çarşı dağılmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 geri geldiler 3 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yilmaz Yilgin Gelin bu bayramı birlikte kutlayalım. BEŞİKTAŞ’lı olmanın gururunu her yerde iftiharla taşıyan dostlar; Sıra sizde, bizde, hepimizde… Evinizde, işinizde, fazla yıpranmamış (kullanılmış veya yenide olabilir) ne kadar eşyanız, kıyafetiniz, ayakkabınız ve okul gereçleriniz varsa biz onları yeni sahiplerine teslim etmeye talibiz. Sadece acıları değil, mutluluklarımızı da paylaşabiliriz diyenler. Gelin bu bayramı birlikte kutlayalım. Gelin geleceğe yatırım yapmaya devam edelim. Özellikle ihtiyaç duyulan malzemeler; Çocuklar için 1- Ayakkabı 2- Çorap (Kız çocukları için külotlu çorap) 3- Pantolon 4- İç çamaşır 5- Kışlık elbise 6- Kazak 7- Okul araç ve gereçleri Büyükler için 1- Kışlık kıyafet 2- Ayakkabı Kullanma ihtiyacı duymadığınız her şeyi, Anadolu da yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırmak istiyoruz. İstanbul da bulunan dostlar, eşyalarınızı masrafsız göndermek için Beşiktaş Dosteller Org. Mostra Kemal ağabeye ulaştırabilir. Diğer arkadaşlar, Sıtkı ÇİFTÇİ Van Defterdarlığı VAN adresine kargo ile gönderebilir. NOT: Gönderilecek eşyalar bizzat köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine verileceğinden, bir fiil bu organizasyona katılmak isteyen arkadaşlarımız özel mesaj ile bilgi alabilir. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar bir günlük de olsa öğrensin dünya da arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden bırakın alsınlar elimizden dünyayı... ölümsüz ağaçlar dikecekler arkadaşlar gideceğimiz yerlerdeki çocuklara kek ve meyve suyu ikram edeceğimizden nakit olarak yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar, 0545 466 33 21 numaraya telefon ederek Sıtkı arkadaştan konu hakkında bilgi alabilir.Konuyu incelemek isteyen arkadaşlar için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mehmet Demir Anadolu da herhangi bir kentteki bayram sabahı... Çocuk daha yeni uyanmış, İçinde sevinç daha el öpecek şeker alacak butün mahalleden , Arada sırada denk gelirse de biraz bozukluk verecek abileri ve amcaları ,belki biraz daha şeker alacak yada torpil ve kızkaçıranla mahallenin huzurunu kaçıracak... Hınzırca kalkıyor yatagından,babanesinin soganla boyadıgı yumurtalardan iki tane çiğnemeden yutuyor,kahvaltı masası şen şakrak ama ailenin durumu aynı memleketin durumu gibi,yani iyi değil anlayacagınız.. Çocuk hediyesini soruyor babasına yeni bir aatlet yeni çorap senelerdir aldıgı ama babası bu sefer değişik bir hediye paketi veriyor ona. Çocuk heyacanla paketi açıyor ,uzaktan kablolu bir transformers çıkıyor karşısına, Babasının kıbrıstan satmak için getirdiği,herkes uyuyunca çocugun kutusundan gizlice çıkartıp oynadıgı minik robot bu... Çocuk hiç istemedi o güne kadar babAsının getirdiği cicili oyuncaklardan,biliyordu ki babası oyuncagın en güzelini ona veripte satmazsa ailesi aç kalıcak. Ve babası o günler boyunca hep gizlice ağladı bir köşede,aslında çocuguna veremediklerine.. Bir don bir atlette mutluluk,küçük bir robotta... Ama en önemlisi hatırlanmak bayramlarda,ailenizin ,sevdiklerinizin yanınızda olması.. Ve sizi düşünen varlıgınıza deger veren insanların oldugunu bilmektir bayram. Bayram senede bir gün çöpten yiyecek toplamamak aslında... Emeği geçenlere teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Güzel bir kampanya, alıştık zaten her ramazan ayında öncesinde ve sonrasında böyle bir sürü yardımlaşma olayı oluyor. Elimde olsaydı bende yardım edebilridim. Aynen devam ^^ örnek kampanya denmişte daha önce bir çok defa böyle organizasyonlar yapıldı hangi örnek yahu bu? ilk defa yapılan birşeymiş imajı vermekde ilginçmiş hani. Klüpler bu yardımları zaten yapıyor bundan bahsetmyiorum ama taraftar gruplarıda yapıyor. fb de killForYou mesela, gs de resmi anlamda belgelerle klübe bağlı olan ua taraftar klübüde bunun gibi birkaç yardım kampanyası yapmıştı. Abartmayalım lütfen. Hayır sanane diceksinizde bunu daha önce bi çok defa yaptık dicem bende olay bu. Bide "dünyaca ünlü" dgdgfdggfh O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 valla carsı, ua, gfb hepsinin boyle yardım kampanyaları oluyor. ama medya hep kavgayı haber yapmayı sevdiginden bundan cok fazla insanın haberi olmuyor, olsa da sallamıyor. tribünler küfür ettiğinde kınamayı bilenler, iyi birşeyler yapıldıgında takdir etmesini bilmiyor. bayramlarda huzurevi ziyaretleri, 23 nisan'da kimsesiz cocuklara yardım gibi seyler oluyor bizde de ama kimsenin haberi oldugunu zannetmiyorum. carsı'ya kampanyasından oturu tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çarşı geri geldiğinden beri oyuna karışmayıp başka işler yaptığı için sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya yanlis anlamayin besiktas, carsi rerore degil niyetim ama nesi ornek bu kampanyanin? yani ilk defa yapilan bisey degil ki yardim kampanyasi, kime nasil ornek oluyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 türkiye de en büyük kitleye hitap eden şey futbol. en örnek olunabilecek de futbol dolayısıyla. en çok insana ulasılabilecek bi konu. ha diğer takımlarda daha önce yardım yaptıysa da reklam yapmadıysa o zaman çarşının reklamı olmus derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Forzabesiktas.com u takıp edenler bılır herzaman sosyal sorumluluk cercevesınde bir proje kampanya vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ta vana yardım etceklerine istanbuldaki çocuklara yardım etsinler bi önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ne alaka? van'dakilerin istanbul'dakilerden cok cok daha fazla ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 genellemeler yanlıştır evet. forumdaki çarşılı arkadaşlar hemen bagırmasın plx yardımlaşmak güzeldir tabi amaaa; çarşı topladıgı bu yardımlarlara davul vs gibi şeyler alır benden demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tellos said: genellemeler yanlıştır evet. forumdaki çarşılı arkadaşlar hemen bagırmasın plx yardımlaşmak güzeldir tabi amaaa; çarşı topladıgı bu yardımlarlara davul vs gibi şeyler alır benden demesi. bir daha ki sefere tamamnını okursan daha detaylı bilgiye sahip olabilirsin. 1. kargoyu vana kendın gonderıyorsun. 2. ist. olanların toplanacagı merkez belli. kalem defter silgi ve giyecek ile davul alacak kadar küçük bir grup değil çarşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 said: amaaa; çarşı topladıgı bu yardımlarlara davul vs gibi şeyler alır benden demesi. haha yuh artık çamur atcaz diye yırtınmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kampanyayı okumadan önyargılı davranmış tellos ve yanlış yapmış haliyle. hatırladığım kadarıyla kendiside beşiktaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya abi yatcam yazdırmayın bana ama :/ şahsi fikrim yahu,her postda belirtmem mi lazım. bjk li deilim nocomcum ama bu konuda takıma bok atmak diilki amacım, gsliyim ama ultraslan yada işte fbnin hherneyse bu çarşı türevi grubu onlada ilgili aynı şeyi yazardım,onların yaptığı hayırseverliktendende şüphelenirdim yani. yani şu günlerde malum adı geçen güvenilir denilen yardım kurumları bile kelek yapıyore. bu yardım kampanyalarında neler oldu neler, kan üzerindn sağlık üzerinde sahtekarlık yapıldı yani,şimdi tutupta '' aa çarşımı ben çarşıya güvenirim hocam '' diyip yardım yapmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yanlış hatırlıomuşum ok pardon ama sen yardımı çarşıya yapmıosun ki. bizzat kendin kargo ile vana gönderiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bunun düsünülmesi, kimin yaptigindan ziyade daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu ilk değil tabii ama iyi yönünden bakmak gerekir. Büyük kitlelere hitab eden böyle dernek/organizasyon ya da ne diyorsanız onların sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeleri, ufak ya da büyük birşeyler yapmaları çok önemli bence. Bir de çoğu insana xxx'e yardım et dersen etmeyebilir ama taraftarı olduğu takımın bir örgütü kampanya başlattığında elinden gelenin en iyisini yapar yardım anlamında, sonuçta bir örnek alma, destekleme, tutma mantalitesi var bu açıdan da bu tip örgütlerin projeleri çok önemli bence. Bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim Çarşı'yı ya da böyle birşeyler yapan herhangi bir örgütü. Bu arada Deniz Feneri vs. gibi dini duyguları suistimal ederek insanların yaptığı bağışları kendi menfaatlerine kullanan paravan şirketlerle taraftar gruplarının ya da Kızılay vs. gibi örgütlerin çalışmaları karıştırılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tşkler deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 deadwoll +1 ps : quotelamadım çok yer tutuyo asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar