Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Arkadaşlar, birileri, bu test servere nasıl girileceğini bir açık seçik yazabilirse çok makbule geçer. Hadi öptüm.
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bikac gunluk aradan sonra geri dondum :) Test servera girmek icin ilk yapman gereken Programfiles icindeki eve klasorunu biyere kopyalamak. Daha sonra test setupini indirip genelde max 30mb civari olur kurman yeterlidir test server icin. O sana yuklerken orjinalin ustune yukleme diye uyarip gozat penceresi cikariyor ordan kopyaladagin eve klasorunu seciosun ve yuklemeye basliyor. Daha sonra o kopyadaki exe dosyasi ile test servera (sisi'ye) giris yapabilirsin. Skiller genellikle 15-20 gun arasi geriden gelir bazen database guncellenir o zmn yakalayabilirsen normal char ile ayni anda gelistirebilirsin. Suan test server icin patch olmayabilir daha yeni patch eklendi normal oyundada cunku. Direk kopya alip exenin kisayolunu olusturup hedef kisminin sonuna ( /server:87.237.38.50) parantezler haric yapistirman gerekir. Orn. "D:Program FilesEVEeve.exe" /server:87.237.38.50 seklinde olmasi gerekir.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 test servere giremiyorum DirectX le ilgili bi hatacikiyo paketi yukleyince hic boyle bi sorunla karsilasan oldumu?
Öne çıkan mesajlar