Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Arkadaşlar, birileri, bu test servere nasıl girileceğini bir açık seçik yazabilirse çok makbule geçer. Hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bikac gunluk aradan sonra geri dondum :) Test servera girmek icin ilk yapman gereken Programfiles icindeki eve klasorunu biyere kopyalamak. Daha sonra test setupini indirip genelde max 30mb civari olur kurman yeterlidir test server icin. O sana yuklerken orjinalin ustune yukleme diye uyarip gozat penceresi cikariyor ordan kopyaladagin eve klasorunu seciosun ve yuklemeye basliyor. Daha sonra o kopyadaki exe dosyasi ile test servera (sisi'ye) giris yapabilirsin. Skiller genellikle 15-20 gun arasi geriden gelir bazen database guncellenir o zmn yakalayabilirsen normal char ile ayni anda gelistirebilirsin. Suan test server icin patch olmayabilir daha yeni patch eklendi normal oyundada cunku. Direk kopya alip exenin kisayolunu olusturup hedef kisminin sonuna ( /server:87.237.38.50) parantezler haric yapistirman gerekir. Orn. "D:Program FilesEVEeve.exe" /server:87.237.38.50 seklinde olmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 test servere giremiyorum DirectX le ilgili bi hatacikiyo paketi yukleyince hic boyle bi sorunla karsilasan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar