Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 An itibariyle oyundan düştüm ve Authentication failed hatası vermeye basladı server ekranı da boş bu durumla karşılaşanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aynen bende. Giremiyorum 15 dakikadır. Herhalde serverlarda log inle ilgili bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dc yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hızlı bir patch gelir 3-5kblık birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bir de serverların patch edilicegini,sonradan acıklanacagı sölenmişti.belki de haber vermeden bakıma aldıalr serverları sonradan info vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İptal edilmişti bugünkü patch ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 net rezalet, onlardan degi, hic baglanamiyoruz ki sisteme. ( yani sanirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sanki arada cok mini bi patch DW etti ve sorun ondan sonra başladı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Steam de açılmıyor yurtdışı çıkışları rezalet. Zaten Warhammer dan dc olmadan önce 5-10 sn lik lag spikelar oluyordu paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 patcher'a da bağlantı kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sorun Türkiye çıkışlarında sanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eu serverlarının hepsi paris te dimi ? ben bi ara birini pinglemiştim paris çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Balıktır balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bırakın ben patıcıgı bıle acamıyorum. ne bıcım ıstır bılmıyoruım vtunnel ktunnel fayda etmedı youproxyz ile cözdüm işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende normaldi elektrik gitti geldi şimdi bu hatayi aliorum çözüm bulan olursa yazsin lütfen siteden forgotton password kısmından şifreyi degistirip bi iki dakka bekledikten sonra girebildim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Tekrar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yukarda denilen gibi forgot password seceneginden gelen maille sifrenizi degistirirseniz soru ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 forgotten password kismi nerede aceba kor oldum sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 su login kismina tiklayamiyorum sitede bilgileri girip profilden degistireyim falan tiklanmiyor malesef cozebilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 siteye login kısmını kapamışlar gene forgotton passwordde gitmiş onunla birlikte bende şuan tkerar aynı ghatayi verdi degistiremiyorumda şifreyi kaldım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aynı sorun bende de var. Support kısmına email attım bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 olayla alakalı mı bilmiyorum ama ben bi 20dakka fln bekledim bide modemden aşşadaki port numaralarını açtım.şuan oyuna girebildim. 8046 10622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 böyle sacmalık olurmu ya,once hs codelarını gec yolladılar sımdı de bır gunumuzu kesıyorlar.adamlar heryerı kapatmıs,mail atmak ıcın bıle logın gerekıyor ama olamıyoruz.sacmalıgın danıskası,dün gecede oyun zamanını gerı aldılar,enaz 1 saat kaybettık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mosquito said: olayla alakalı mı bilmiyorum ama ben bi 20dakka fln bekledim bide modemden aşşadaki port numaralarını açtım.şuan oyuna girebildim. 8046 10622 aynı portları acıp denedım gene gıremedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Full file check denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar