Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lf traş makinası

Fly

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Philips makinalar suyun altında yıkanabiliyor. Panasonic için süper diyenler de var, iğrenç diyenler de; ortası yok. Enteresan bir marka. Teknosa linkindeki ürün güzelmiş bu arada.

Aslında bu traş işinin en iyisi yakınlarda bulacağınız bir berber. Her seferinde yeni bir jilet ile yapılan ustura traşı gibisi yok. Becermeye çalıştım ama sabah uyku haliyle burundan olmamak içten bile değil, sakat geldi bana.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

En az 10 gün hatta cilde bağlı olarak 1ay kullanım öneriliyor cildin alışması için.

Ben ilk başladığımda resmen elimde iğne ve cımbız ile boğaz kısmındaki sivilceleri taplatıyor ve dönen kılları ayıklıyordum. 6-7 gün sonunda yarı yarıya azaldı bunlar. Sonra temiz cild olayını keşfettim ve 10 gün sonunda sorunsuz traş olmaya başladım.

Panasonic büyük ihtimalle onların cildine uygun olmadı veya kullanım periyotları kısaydı. Dediğim gibi traş makinası memnuniyeti kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Sonuçta hiç bir marka kötü değil, senelerdir üretiyorlar bu tarz kişisel bakım ürünlerini :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Traş olayı dandik bişey ya uğraşılması dert köseliğin yakıştığı arkadaşlara hallerinden mutlu olmalarını öneriyorum :D şahsen 2 hafta kirli sakal uzatıp sonra makinayla alıp tabi makinanın ayarıda çok kaçıyo sonra surata uygun sakalın uzamasını 3 gün bekleyip bu işlemi sonsuza kadar yapmak işkencenin en büyüğü kıl gereksiz bir ayrıntı keşke hiçbiyerimde kıl olmasaydı daha mutlu olabilirdim . tüy geciktiricilere fln başvurmayı düşünüyorum yani sıktı artık belli yerlerin kıllarını almak dsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
roket adam said:

Bundan var bende. Uzun zamandır kullanıyorum, şu an satılmıyor erhalde yenileri çıktı. Uzun sakalı almakta biraz zorlanıyor, boğaz kısmını da tahriş ediyor bende. Ama losyonunu verirseniz, huyuna suyuna gidip doğru kullanırsanız güzel alettir. Sinekkaydı yapıyor hakkaten, fark etti geleneksel çözümlere göre. İlk birkaç hafta acı çektirir yalnız cilt alışana kadar sdfg.

Gerçi ben sinekkaydı traş istemiyorum, boyunu ayarliym istiyorum o yüzden bi cruzer almayı düşünüyordum da forumlarda sakalınızı resmen çekip kopartıyor acıdan ağlıyorsunuz falan yazmış, korktum sdg

çok kötü bendede var en güzeli jilet
Sosyal ağlarda paylaş

heralde herkesin yuzunde farkli bir etki olu$turuyor bu tra$ makinesi olayi.

arkada$ta bi tane no name travel makine vardi ufak kalem pille cali$iyordu, onunla biraz denemi$tim ve acayip sinek kaydi yaptigini farketmi$tim. belki de denk gelmi$tir bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...