dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi o zmn şu berberdekilerden alcaksınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 SenariouS said: bende böyle sinek kaydı yapan değilde kili sakal bırakan hatta mümünse saç ve sakal aynı anda alabilen bir alet bakıyorum (ikisinide 3 vursa yeter) öneriler var mı ? pilipş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Selam, Philips makinalar suyun altında yıkanabiliyor. Panasonic için süper diyenler de var, iğrenç diyenler de; ortası yok. Enteresan bir marka. Teknosa linkindeki ürün güzelmiş bu arada. Aslında bu traş işinin en iyisi yakınlarda bulacağınız bir berber. Her seferinde yeni bir jilet ile yapılan ustura traşı gibisi yok. Becermeye çalıştım ama sabah uyku haliyle burundan olmamak içten bile değil, sakat geldi bana. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 panasonic'e igrenç diyen neyini beyenmemişler merak ettim doğrusu. Abim de var coolskin bir-iki kere kullanayım dedim elesso'nun dediği şeyleri aynen yaşadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kesinlikle bu klasik tras makinelerinden almayin su icinde bcak olan yada donenlerden felan suratinizin azina siciyo kosele gibi oluyo surat illa laizmsa moser tipi bisi aldin ben media markttan aldim bi adet 55 milyona mi ne enfes sifir sorunla calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Selam, En az 10 gün hatta cilde bağlı olarak 1ay kullanım öneriliyor cildin alışması için. Ben ilk başladığımda resmen elimde iğne ve cımbız ile boğaz kısmındaki sivilceleri taplatıyor ve dönen kılları ayıklıyordum. 6-7 gün sonunda yarı yarıya azaldı bunlar. Sonra temiz cild olayını keşfettim ve 10 gün sonunda sorunsuz traş olmaya başladım. Panasonic büyük ihtimalle onların cildine uygun olmadı veya kullanım periyotları kısaydı. Dediğim gibi traş makinası memnuniyeti kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Sonuçta hiç bir marka kötü değil, senelerdir üretiyorlar bu tarz kişisel bakım ürünlerini :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tras makinesi irenc bisidiyorum ben illa tras olcaksam cillop gibi jiletle olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Traş olayı dandik bişey ya uğraşılması dert köseliğin yakıştığı arkadaşlara hallerinden mutlu olmalarını öneriyorum :D şahsen 2 hafta kirli sakal uzatıp sonra makinayla alıp tabi makinanın ayarıda çok kaçıyo sonra surata uygun sakalın uzamasını 3 gün bekleyip bu işlemi sonsuza kadar yapmak işkencenin en büyüğü kıl gereksiz bir ayrıntı keşke hiçbiyerimde kıl olmasaydı daha mutlu olabilirdim . tüy geciktiricilere fln başvurmayı düşünüyorum yani sıktı artık belli yerlerin kıllarını almak dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 daha once remington kullanmi$ olan var mi? $undan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o ne abi keçi sakalını merdane misali içine mi çekiyor bi an gözümün önünde canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 erkekler sakallarınızı kesmeyin. kirli sakal(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sevi$irken batmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eh işte bilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Canım çekti şuan sakalları kesiyorumda suratımda 10günlük sakal var resmen acı çekiyorum.Bi de bi insanın bütün kıl yapısı kıvırcık olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DoruK said: o ne abi keçi sakalını merdane misali içine mi çekiyor bi an gözümün önünde canlandı 2-3 mmden uzun sakalları evet çekiyor bildiğin tüm benzer başlıklı traş makinaları için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 moser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de hem vücut hem yüzü traş edebilicek bir makine arıyorum. Neler önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 roket adam said: Bundan var bende. Uzun zamandır kullanıyorum, şu an satılmıyor erhalde yenileri çıktı. Uzun sakalı almakta biraz zorlanıyor, boğaz kısmını da tahriş ediyor bende. Ama losyonunu verirseniz, huyuna suyuna gidip doğru kullanırsanız güzel alettir. Sinekkaydı yapıyor hakkaten, fark etti geleneksel çözümlere göre. İlk birkaç hafta acı çektirir yalnız cilt alışana kadar sdfg. Gerçi ben sinekkaydı traş istemiyorum, boyunu ayarliym istiyorum o yüzden bi cruzer almayı düşünüyordum da forumlarda sakalınızı resmen çekip kopartıyor acıdan ağlıyorsunuz falan yazmış, korktum sdg çok kötü bendede var en güzeli jilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 heralde herkesin yuzunde farkli bir etki olu$turuyor bu tra$ makinesi olayi. arkada$ta bi tane no name travel makine vardi ufak kalem pille cali$iyordu, onunla biraz denemi$tim ve acayip sinek kaydi yaptigini farketmi$tim. belki de denk gelmi$tir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 traş makinesi tavsiye eden varmı ? tarzandan 2dk içinde sinekkaydı olacak makine lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben philips öneriyorum, benim cilde daha iyi geliyor, Braun misal hiç iyi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Feamer said: ben philips öneriyorum, benim cilde daha iyi geliyor, Braun misal hiç iyi gelmiyor philipsin hangi modeli bilader resmi felan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 üç başlı hangisini istersen parana göre, sulu çalışanlar makbul benim kullandığım baya eskidi, braun yeni bir modelini babam almıştı, pek randımanlı gelmedi bana ama babam rahat kullanıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 traş makinası en büyük yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bazen işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar