Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sen beni yolda görünce tanımıyon serkan hayatta destek vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi ben annemi tanımıyom yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kescem bi gün yolunu 525e girerken zaman kolluyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ale ale : ) ben normalde tanıyommu ki sima olarak seni direk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi şu mesajları okudum da bi daha memnun oldum eve çıktığıma. masrafı uğraşısı fln çok ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Benim çıkcağım yurt ta güzel nezih biyerde etrafında birahaneler falan war:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: ale ale : ) ben normalde tanıyommu ki sima olarak seni direk :S tanımazsın ya nerden tanıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: vay bee yurt mu donla dolaşamıcan osuramıcan bira içemicen istediğin saatte girip çıkamıcan allahım ne kötü nee onların hepsi yurtkur için sadece. özel yurt yokmu yakınlarda be pagodi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet özel yurt tavsiye ederim ben de mümkünse. zaten büyük ihtimalle 1 sene sonra eve çıkarsın. ben okulun yurdunda kalmıştım. oda ufaktı ama biz de zaten sadece yatmaya geliyoduk. 100mbit internet odalarda miss. olay falan da hiç olmaz. çok nadir. onlarda bazı dangalaklar yuzunden. okul devlet okulu ama yurt okulun yurdu garip bişe. döner sermayemsi bişe herhalde. yurtkur değildi sonuçta. zaten kampüsün içinde olmanın verdiği duyguyu hiç bişeye değişmem. istediğin vakit çık yayıl çimlerde. off özledim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Vingthor said: ginaly said: egede kız yurduna baskın yapıyor erkek yurdu sakinleri geleneksel olarak, elektrikleri kesip. sdf. yani rivayet tabi. //utopia tanıklık ettim bu olaya. abaza yürüyüşü deniyor. hatunların yurdunun önüne geçip türlü marşlar efenim 'ver ver ver' diye bağırmalar falan. bikaç hatunun tanga falan fırlattığını gördüm (izmirliler büyük ihtimal) ama genelde ağlayan kızlar falanda oluyor ege de okuyan izmirli hatun niye yurtta kalsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cevap çok basit obsesifik. freedom!! evde kalsa gece gec gelemez. orda burda sürtemez, hesap vereceği birileri olur her gün. ama yurtta kalsa. oooh on dönüm bostan yan gel yat osman hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şakaydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bizim okulda onun gerçeği oldu. bi kızla bi erkek (yurtlar karşılıklı ve bağlantısı var hava boşluğu gibi bişe) elektrik kesildiğinde tanga ve boxer takası yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dory said: yurt sux. evimi seviyorum +1 hiç yurtta kalmadım ki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesu said: dolaşırsın nolucak türkiyede kız erkek yurtları ayrı diil mi? bilgi'nin koç'un ve sabancı'nın yurtları; kız-erkek karışık. Bilgi'de alkolde serbest gibi bişey hatta. ayda 1, öğrenci birliği tarafından mangal partisidir çiğ köfte partisidir ya da öğrenci birliği seçimi-yurt başkanlığı seçimi ayağına propogandalar sırasında bedava içki ve yemekli partiler yapılıyor. ölesiye içiosun oralarda zaten bu bir. girerken üst baş kontrol yok çanta kontrol yok. odana sokuosun içiosun boş şişe bırakmıosun odada tekrar dışarı çıkartıp çöpü çantada atıosun. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 özel okulların yurtları öyle oluyor genelde. ieu yurtlarında herşey serbest mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bizde normal partiler yapılıyor, konserler zart zurt paso zaten, içkili miçkili yani mangal falan değil, bildiğin parti. Odalarda da içerken yakalanırsan da kendi halindeysen ve gece yurt görevlilerini kafalamışsan bişey demezler. Zaten gürültü yapmadığın sürece gelmezler odana, boş şişe falan görünce de bişey demiyolar yani. Ama işte odada parti vermeye kalkınca çok fena basılıyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dün yurt kuralları kabul belgesi diye bişey imzalıyodum. Alkolle ilgili madde yoktu sanki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oper said: cevap çok basit obsesifik. freedom!! evde kalsa gece gec gelemez. orda burda sürtemez, hesap vereceği birileri olur her gün. ama yurtta kalsa. oooh on dönüm bostan yan gel yat osman hesabı. valla ailesiyle aynı yerde olup da yurtta kalmasına izin veriliyorsa zaten freedom tavandır ya ki zaten izmirli kızlardan bahsediyoruz genelinde tavan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 illa firidum olması gerekmez. izmir dediğin kocaman yer. çocuğun evi mavişehirde okulu balçovada ise gayet kalabilir misal yurtta. o kadar yol çekilmez zaten. ama istanbullular bi şekilde çekebiliyorlar, bağışıklık kazanmışlar uzun yollara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1 sene boyunca tuzladan kadıkoye gidip geldim her sene ama aydınlı oldugum için fazla dayanamadım yurda çıkıyorum bağışıklık kazanamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 he bi de bazı arkadaşlar kızlara laf geçirmeye çalışmış. gene yok bi ton makyaj bıdıbıdııbıdıdı e kardeşim makyaj yapıp gelen bakımlı kızı görünce dibiniz düşüyor beğeniyorsunuz , işinize gelince bıdıbıdı konuşup abi yok bunlar pis yok bi ton makyaj diyorsunuz. ulen sanki kendiniz pırlanta kadar parlak tiplersinizde karşı cinse bidibidi yapmadan duramıyorsunuz vallasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olay makyaj degil ki. gecen birisi foto koymuştu yurttaki arakdaşının yatagını çekmişti. o yatakta bi ben yoktum. o pasaklılıktan bahsediliyor. dağınıklık desek daha doğru sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi 10gün üstü üste aynı tişörti giyen kızlar var ne diyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar