Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Porto - Fenerbahçe 17.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:
kötü oyuna rağmen beraberlik çıkarabilirdik.2 tane pozisyonda dokunamadılar topa 1 tane güiza vurdu azzz farkla kaçtı. neyse 3. olabiliriz diye düşünüyorum

fener ilk 20 dkk dışında kötü oynamadı. rakip çok güçlü olduğundan ilk dkk larda silik görüntü çizdi. 20-45 arası porto yarı sahayı geçemedi. ikinci yarıdaki 1-2 pozisyonda son dkk larda geldi. guiza topa biraz daha iyi dokunsa yada hiç dokunmayıp arkadaki fenerliye gelse 2-2 olacaktı. futbol garip bir oyun işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom.

doruk ;

emre ve egemenin ne tecrübesi var, nede aman aman bir oyunları. egemen dediğin adam çok hantal, belini bile çeviremiyor. vücudu komple dönüyor.

song futbolunun son yıllarında, ayrıca da çok ağır.

toraman geçen sene stoper dışında her mevkide oynadı, ama iyidir.

g.zanı yazmaya bile gerek yok.

servetin 2-3 sene önce şeva karşısında nasıl madara olduğunuda gördük. tsl de iş yapıyor ama avrupa arenasında öyle gözükmüyor işte. 2008 de servete herkes hayrandı avrupadan demi ? noldu niye kimse transfer etmedi peki ? biz oyuncularımızı abartmasınıda aşağılamasınıda çok abartıyoruz. malesef durum bu
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
nocom sana stam verseler oynatmazdın dimi? cannavaro tipi defans çok az dünyada. kaldı ki dediğin şeyleri bir de edu için düşün. neyse edu için tartışamıcam..

4-5 sene önceki stamı verirsen tabi ki oynatırım takımımda. servete ben kötü demiyorum, ama avrupa kulüplerini peşinden koşturacak bir adam da değil. edu içinde dünyanın önde gelen defansı demiyorum ama saydıklarından iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
sexdrugsrocknroll said:
kötü oyuna rağmen beraberlik çıkarabilirdik.2 tane pozisyonda dokunamadılar topa 1 tane güiza vurdu azzz farkla kaçtı. neyse 3. olabiliriz diye düşünüyorum

fener ilk 20 dkk dışında kötü oynamadı. rakip çok güçlü olduğundan ilk dkk larda silik görüntü çizdi. 20-45 arası porto yarı sahayı geçemedi. ikinci yarıdaki 1-2 pozisyonda son dkk larda geldi. guiza topa biraz daha iyi dokunsa yada hiç dokunmayıp arkadaki fenerliye gelse 2-2 olacaktı. futbol garip bir oyun işte :)

sana katılcam aklıma gelmezdi nocomcum ama güzel yorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...