Dennis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 4-1 demistim, 3-1 oldu. Vatandas fantaziye girmeyip, karsı karsıya kalınca asırtma yerine kaleciyi gecseydi ne guzel tam bilcektim skoru ehehe. simdi gelip de biz de sunları kacırdık, yoksa berabereydi falan yazmayın hic, dalgasına yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DoruK said: servet, emre, lugano, toraman, egemen, song bunların hepsi edu dan daha iyi defanslar bence. hatta gökhan zan bile daha iyi. edu bu saydıklarının hepsinden iyi. sonuçta brezilya formasını giyen bir oyuncu. buda benim görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DoruK said: servet, emre, lugano, toraman, egemen, song bunların hepsi edu dan daha iyi defanslar bence. hatta gökhan zan bile daha iyi.4 büyüklerin bütün defanslarını saydın arasında en kötü edu ha? bu akşamın şakacısıda sensin galiba komik seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sexdrugsrocknroll said: kötü oyuna rağmen beraberlik çıkarabilirdik.2 tane pozisyonda dokunamadılar topa 1 tane güiza vurdu azzz farkla kaçtı. neyse 3. olabiliriz diye düşünüyorum fener ilk 20 dkk dışında kötü oynamadı. rakip çok güçlü olduğundan ilk dkk larda silik görüntü çizdi. 20-45 arası porto yarı sahayı geçemedi. ikinci yarıdaki 1-2 pozisyonda son dkk larda geldi. guiza topa biraz daha iyi dokunsa yada hiç dokunmayıp arkadaki fenerliye gelse 2-2 olacaktı. futbol garip bir oyun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DoruK said: nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DoruK said: nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom. doruk ; emre ve egemenin ne tecrübesi var, nede aman aman bir oyunları. egemen dediğin adam çok hantal, belini bile çeviremiyor. vücudu komple dönüyor. song futbolunun son yıllarında, ayrıca da çok ağır. toraman geçen sene stoper dışında her mevkide oynadı, ama iyidir. g.zanı yazmaya bile gerek yok. servetin 2-3 sene önce şeva karşısında nasıl madara olduğunuda gördük. tsl de iş yapıyor ama avrupa arenasında öyle gözükmüyor işte. 2008 de servete herkes hayrandı avrupadan demi ? noldu niye kimse transfer etmedi peki ? biz oyuncularımızı abartmasınıda aşağılamasınıda çok abartıyoruz. malesef durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Masquerade said: DoruK said: nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom. hahahaha kimin feyki olduğunu yazda bizde gülelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nocom deişmiş la,beşiktaş maç kazanmaya devam etsin biraz =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nocom sana stam verseler oynatmazdın dimi? cannavaro tipi defans çok az dünyada. hani hızlı kıvrak defans istiosan. kaldı ki dediğin şeyleri bir de edu için düşün. neyse edu için tartışamıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 DoruK said: nocom sana stam verseler oynatmazdın dimi? cannavaro tipi defans çok az dünyada. kaldı ki dediğin şeyleri bir de edu için düşün. neyse edu için tartışamıcam.. 4-5 sene önceki stamı verirsen tabi ki oynatırım takımımda. servete ben kötü demiyorum, ama avrupa kulüplerini peşinden koşturacak bir adam da değil. edu içinde dünyanın önde gelen defansı demiyorum ama saydıklarından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 değil bence. servetin biraz daha sakar olanı gibi bir şey edu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla sakar olabilir ama ronaldinholu kakalı brezilya takımında forma giydiğini biliyorum :) yalnız zapo - sivok böyle giderse ronaldo - zago uyumunu yakalarız. birkaç maçta iyi görüntü çizdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nocom said: sexdrugsrocknroll said: kötü oyuna rağmen beraberlik çıkarabilirdik.2 tane pozisyonda dokunamadılar topa 1 tane güiza vurdu azzz farkla kaçtı. neyse 3. olabiliriz diye düşünüyorum fener ilk 20 dkk dışında kötü oynamadı. rakip çok güçlü olduğundan ilk dkk larda silik görüntü çizdi. 20-45 arası porto yarı sahayı geçemedi. ikinci yarıdaki 1-2 pozisyonda son dkk larda geldi. guiza topa biraz daha iyi dokunsa yada hiç dokunmayıp arkadaki fenerliye gelse 2-2 olacaktı. futbol garip bir oyun işte :) sana katılcam aklıma gelmezdi nocomcum ama güzel yorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nocom said: Masquerade said: DoruK said: nocom sayesinde tezim ispatlandı. teşekkürler nocom. hahahaha kimin feyki olduğunu yazda bizde gülelim :) http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bir Alex bir Guize yetmedi, cidden üzüldüm kötü bir baslangic oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 SbNN said: İlk golü Fener atar hatta Güiza atar. Sonra maçı 3-1 verirler.Ulan az daha tutuyomuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mehmet aurelio diyorum başka hiç bir şey demiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hadi bir de Zico diyelim tam olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 durun lan daha ilk maç bu bir de portekizde oynandı şükrü saraçoğlunda oynanmadı daha 5 maç var akıllanır elbet teknik heyet benim hala umudum var.. yani gs liyim ama olsun fener çıksın gruptan ülke puanı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla bu ortasahayla 3 maçı kaldı FB'nin Arsenal böylesi orta sahayı affetmez içerde dışarda diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 emre durduğu yerden top oynadı maçın en kötüsüydü ona rağmen neden oyundan almadı anlamadım ben en çok guiza ya üzüldüm çok istekliydi ama bir türlü doğru düzgün top gelmedi ki adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 deivid'i çok arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 En iyi 3. olur Fenerbahçe. Fenerbahçe gruptaki en kritik takıma yenildi. Yani yenilmemesi gereken takıma yenildi. Rakip Porto'ydu 2.lik 3.lük konusunda . Bana göre Kiev de 2 maçta banko maçı verecek bir takım değil. Fener 3.lük için Kiev'le yarışır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 emre kim ya, milli takımı batırırdı, geldi fenere şimdi de burayı batırıyor. futbolu bıraktırın şuna nolur ulan! ulan güzelim takım güçleneceği yere iyice çöktü ha. bunu bir tek biz yapıyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar