bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Evet.. Hastalik seviyesinde Dranei female priest ariyorum. Butun karakterlerle takasa acigim. Yalniz istenilen karaktere gore talep edilen level ve gearda artar. Takasa acik account 1: UD priest = lvl 62, t1 - t2 - naxx gear = 50+ a takas ederim gear aranmaz Takasa acik account 2: BE paladin = lvl 70 full epic healing, tanking, dps gear mevcut = 70 e takas ederim mountlu vs. Takasa acik account 3: Orc Hunter = 64 mu 66 mi ne gear t2 ve naxx + tbc mavileri Orc Rogue = 70 s1 set + baya bi karazhan epicleri Human Paladin = 70 s1 + karazhan healing + tanking gear. Gnome Warlock = 60 bildiginiz 60 karakter :p level 70 epic mountlu + ortalama ustu gear'a takas ederim. Eger takas edilmek istenilen karakter talep edilenden dusuk levelsa takas + kesh seklinde anlasilabilinir. Kisinin istanbulda olmasi iyi olur. ps. karakterin transferi + isim degisimi acik olmak durumundadir. benim karakterimin hepsi ayni sekilde aciktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Gece gaza geldim, priest yerine female/male human warlock veya female blood elf warlockta olabilir 55+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar