Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bir kadın vardı uzak diyarlarda yaşayan Aşkı sabırsızlıkla beklerdi, onu kabuslarından uyandırmalı Beyaz atlı prensinin kollarında ağlamalıydı sessizce Mutluluğun gözyaşlarını bekledi dingin gecenin ışığında Yıllar geçti aradan kabuslarındaki canavara dönüşüyordu Güneş bile ona ışırken gülüyordu karanlığının ağlarıyla O yılmadan bekledi beyaz atlı prensini ve gökyüzüne çevirdi Altın sarısı saçlarının ışıltısının altında yansıyan kara lekeyi Kulede hapisti aklına kısılıp kalmış düşler gibi umutsuzca Bekledi beyaz atlı prensini , kapattı gönlünü geçmişin baskısına İstenmiyordu o çünkü güzelliğiydi insanları kıskandıran , aldatan Kendi içinde çelişen rüyaların huzursuzluğuyla daldı derin uykuya Prensinin sesine uyandı bir sabah öpücüklerin ardından Sonunda gelmişti kurtarıcısı altın saçlı güzel canavarın Yüzündeki gülümsemeyle eritmişti prensin buzdan kalbini Almıştı anahtarını evlililik çanlarına giden kulenin Gün batımında yürüyorlardı avludan dışarıya prens ve canavar Ağladı altın saçlı kız yeniden döndü sırtını buzdan adama Okşadı altın saçlarını soğuk teni prensin ve gözleriyle bitti Canavarın öyküsünün son satırlarındaki yalnızlık Prensin buzdan kalbi parçalanmıştı yeniden ve takılmıştı ateşin yüzüğü Kendine geldi genç kız açtı kanatlarını ve eritti buzdan kalbini prensin Çanları çaldı ölüm kilisesinin ve düğün için toplandı bütün krallık Altın saçlı ölü gelin ve donmuş prensin nefesleri dudaklarından aktarıldı Ölüm yeminiyle birlikte çürümüş cesetlerin , mezar taşına atıldı imzası yeminlerin ---- Kendimi kaptırmışım böyle bişi çıktı kusra bakmayın hatalıysam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 neden ölüyo herkes? neden neden?? =) güzel ama! altın saclı canavar kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ölüyolar yaa herşeyin sonu ölüm işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 güzel olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 başlıktan altın saçlı kız ve ayı ailesi geldi aklıma baba ayının çorbası çok sıcaktı anne ayınınki çok soğuktu .. baba ayı dedi ki BENÜM ÇORBOMDAN BÜRÜ ÜÇMÜÜÜŞ anne ayı dedi ki benim çorbamdande biri içmiğğş..falan filan :D yazına gelince lexçiğim ..yazın gayet güzel fekat aynı betimlemelerden kaçınsan daha iyi olurmuş gibime geldi ..aslında ben yazıdan ne anlarım beni dikkate alma (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 emo şair ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Pek beğenmedim Dark Lexius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sanki düz yazıyı mısralaştırıyorsun, bir kaç şiirini okudum; hep aynı hissi yaşadım. yani lirik olmaktan uzak biraz sanki yazdıkların. öte yandan edebi anlamda değil de düşünsel anlamda poe'ya benzettim şiirini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet biraz düz yazı yazar gibi yazıyorum aslında şiirleri.. sadece saf olarak duygularımı yansıtmaya çalışıyorum. lirik yazmaya çalışırsam görsel öğelere kasıyorum resmen. kasıntı bi şiir ortaya çıkıyo ^^ burda böyle avrupai bi epik şiir denemesi yapayım dedim. anlam ve içerik bakımından.. hoşuma gitti biraz. ama daha iyisini yazmaya çalışıcam ^^ teşekkürler yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar