dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 unutmadim seni meraklanma. ordasın. ne kadar beklesen de. ilgisizsem de ordasın, bi parcamsın, bekliyorum, benimsin. hissediyorum, gün gelicek yine dokunacagım sana. yine kelimeler dokulecek sessiz parmaklarımdan. yine beraber olacagız uclarında harflerin. gecenin bi yarısı gecenin tam kırılma noktasında ben gelecegim yine sana ve soyleyecegim herrr seyi. gün gelecek, gece gelecek, aylar gecse de sen benim olacaksin benim kalacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 benimde bişiler yazasım geldi.anılarımı kıpraştırdın çünkü.şiirin beni anlatmış offff hüzünlendim :( :( eline sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 =)) saol cok=) yorum gelince cok seviniyorum ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o karalama defteri hep senin kalıcak emin ol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de bitane patlatıyorum izninle.. zülfün teli çarptı yarin gözüne gözünden bir damla yaş düştü tenine bahtsız bir yaşam süreceğime kürede bir damla yaş olsaydım düşen tenine yarin sözü bir dikendir gönüle dikeni olsada gülün,sorun bülbüle severim der onu dikeni batsada gönüle lakin bülbül sever gül kaçar ölesiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunno said: =)) saol cok=) yorum gelince cok seviniyorum ben=) sende saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ^^ baya hoş olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok teşekkür ederim.off bizleri böle söleten sevgililer anlasa halimizden ne bilim efkar bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olesiye kacsa da, gül güldür. kalır orda, biyerciklere kacamaz. bülbül gülü er gec yakalicak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunno said: olesiye kacsa da, gül güldür. kalır orda, biyerciklere kacamaz. bülbül gülü er gec yakalicak bence. insallah insallah :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bitane daha patlatiim :) =dünyam= ben o mahur gözlerinde bir dünya kurdum deniz mavisi gözlerinin içinde gözlerinin sahillerinde karaya vurdum ne olur kurtarma,öleyim ellerinde kafesten kaçan kuş misali uçup gittin gurbete bense gözü yaşlı bakıyorum maziye ne zaman son verilir bu hasrete dünyada olmasa bile karşılaşırız mahşerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gözlerindeki anlamsız bakışların gözyaşının kaynağı olmak boş düşüncelerindeki kaçışların varış noktasında beklemek hislerinin oluşturduğu duygusuzluk yeminin hedefinde sensizliği yaşamak bile beni yaşatmaya yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azoncekini daa cok beenmisitm ben. o gozler mavi olmasa disimi kırardım zaten. ama guzel baglamıssın deniz sahil karaya vurmak fln diyip. bi de hicc mi ihtimal yok ya? uzak ulkeler fln zor tabi de olumu beklicek kadar da diil ya? bi yol bulunur? ask her seyi affeder, her yoldan gecilir. damlaya damlaya göl olur sonra o paralarla bi ucak bileti bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok abicim durum öle diil.derdimi anlattım karşılıkta buldum.fakat çok mu üzerine düştüm nedir bide o ankara da okuo ben konyada,araya başkaları da girince aralıktan bu yana mecnunum :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 takma bu kadar halledilir herşey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sen tutamayp kendini uzun aralıklar bıraksan da arıyo musn onu? oyleyse cok ustune dusmussun dusuyosun hala demek olabilri. ama uzakta olduu icin neyn ne olduunu anlamak da zorlasıyo tabi. ankaraya gidip sans! eseri karsılassan tum soru isaretlerinden kurtulursun yurein ferahlar aslında? kac bi kaftasonu. ortak tanıyan varsa ogren nerde olucaini hallet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 6 yıldır peşindeyim.bana koyan tarafı bişiler yaşadım sonra ortada bişi yokken ayrılmak oldu.çok canım yandı ama hiç bi zaman kalbini kırmadım.hatunun ayrılma sebebide herşeye evet diosun dedi bana.ne bilim haklı bi yandanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok aynı şehirde yaşıyoruz hatta evlerimizin arasında 4-5 km var yok,öle bişi ama zorlada güzellik olmuyo üzmekten korkuyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunno said: sen tutamayp kendini uzun aralıklar bıraksan da arıyo musn onu? oyleyse cok ustune dusmussun dusuyosun hala demek olabilri. aynen öle :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olmuyosa zorlamamak lazım bazı şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yerimde duramıyorum, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 karikatürk başarılı değil kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de begenmedim karikaturu=s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olmuyosa zorlamamak lazım bazı şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yerimde duramıyorum, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 karikatürk başarılı değil kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben de begenmedim karikaturu=s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar