Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayallerimde uçuyorum kırılgan , narin bir düş gibi sanki hiçlikten atlayan günlerimdeki düşüş gibi gözlerimdeki nemli pencerenin ardında yağan karlardaki öfke bembeyaz sıcacık bir ayaz , gölgelerimden kaçış gibi lütfedilen gerçekliğin anlamını çözen bir rüyanın etkisinde anlamsız bakışların yoksunluğunun gereksiniminin eksikliğinde hayallerimden atlayan kalbimin yarattığı sensizlik dengesinde ölüyorum ve sen düşüyorsun benimle.. sessizliğin rengarenk seslerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cok sevdim bunu. hüznü rengarenk anlatmıssın. hayallerimde, ucuyorum. seklinde tonlayarak okumak istedim ama. hayallerde ucmak yeterince güzlü bi yargı gibi geldi bana benzetmesiz, sıfatsız. ikinci dortluun 2. mısrasını cozemedim tam ama sonunun guzelligi o bulanıklıgı orttu cok rahat. begendim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 2.kıtada dize sonlarındaki uyaklar biraz sadeleştirmiş gibi tam tarif edemedim ama.yani -de ler biraz sıradanlaştırmış gibi. 1.kıta on numara ama.eline aklına duygularına sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 teşekkür ederim kısa süre sonra yenilerini de eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 son dize etkileyici baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kelime dağarcığını 2 kıtaya sığdırmaya mı çalıştın agatör :D Neyse güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar