axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sivas katliamı, malatya katliamı, trabzonda rahip santoro, yezidiler, süryaniler.. Nasıl bi kanıt istiyorsun dasaa? Egemen sünni zihniyetinin türkiyede diğer mezhep ve dinleri nasıl baskı altına aldığına dair illa akademik çalışmalar mı sunmamız lazım? Kimse avrupalı yeni nazileri melek olarak görmüyor, ama en azından adamlar tepki gösteriyor kendi pisliğine. Bizde Hrant Dink için yürüyenlere bile ne laflar söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Türk ırkçı alman değil veya Alman ırkçı türk değil gibi bi ikilem yapamazsınız.Her toplumda ırkçılar var.Ha asıl ırkçılar italya'lardan ingiltere'lerden çıktı orasıda ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Türkiyede biz izin veriyoruz diyen yarım akıllılar bir baksınlar daha önce yaşananlara bu ülkede hatta hala yaşananlara. Heybeliada var mesela bir anahtar kelime olarak , canım müslüman+milliyetçi kombosu gençlerimizin patrikaneye karşı tavırları veya Papa defol git diyen Kara çarşaf beyaz cüppe ikilisini de inceleyebilirler. Biz yapar mıyız hiç ? Yapmayız tabi ... salak salak işler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dasaa kesinlikle haklı.. Avrupa diye zırlayan liboşlar Avrupa'da ne kadar ırkçı olduğunu ve ne kadar olayın "itibar zedelenmesin" diye örtpas edildiğini bilmiyorlar.. Ama Köln'e camii yapılmasın, gurbetçiler Avrupa'nın ağzına yeteri kadar etmiş.. Gurbetçilerin %90'ı bir baltaya sap olamayacak insanlar olduğu için fazla kızamıyor insan.. Alman bir eleman "Sizin Türkler neden paçalarını çoraplarının içine sokuyor" diye sorduğunda "Türk işte" demiştim ama nasıl yani diyor adam, anlamıyor haklı olarak.. Bu hayvanlar yüzünden insan Türkler sıkıntı çekiyor malesef.. Ben şahsen Avrupalı olsaydım etrafımdaki gurbetçiler yüzünden %100 kafatasçı bir faşist olurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yarası olan gocunur, avrupalı olupta etrafındakilerden faşist oluyorsan yaran vardır ,başka bir açıklaması yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ohoo boşverin bunları bakın gene almanyada gotik festivali varmış :) tıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar