Chewy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 e-baydan birkaç bir şey baktım, beğendim.Daha önce alışveriş yapan oldumu?Kargo ücreti ne kadar ve kaç günde geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kargo ücreti alacağın ürünün ağırlığına, boyutlarına göre değişecektir. aynı şekilde süresi de öyle. gümrük için ve diğer bilgiler için aramayı kullanın. ondan sonra sorunuzu sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ebay için çoğusu paypal dan ödeme kabul ediyor gördüğüm kadarıyla. üye olmayı denedim paypala ama ne şekilde para yatırılacağını bulamadım. havale yapılamıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ebayden alışveriş ederken neredeyse tüm kullanıcılar paypal ödeme metodunu kullanıyor, çoğu da sadece paypal kabul ediyor. paypal için kredi kartın olması yeterli. paypal sitesine üye olup kredi kartı ayarlarını girmen gerekiyor. onayladıktan sonra sınırsız kullanım hakkı var, onay yapmadan önce (onay için bir numara gönderiyorlar senin kredi kartı faturan aracılığıyla) belirli bir miktar harcama yapabiliyorsun. paypal hesabın ebay'le bağlantılı çalışıyor. ürünü satan kullanıcı Avrupa/Worldwide gönderim yapıyorsa Türkiye'ye kargolatabilirsin. Açık arttırmalarda, süre sonunda en çok para teklifi etmiş kişi kazanır. Pay now'lu alışverişlerde anında satın alman mümkün. Bazı ürünler ikinci el, bazı ürünler ambalajı açılmadan satılabiliniyor. Ürünün açıklamalarını ve resimlerini incelemeni öneririm (stock photo kullananlardan uzak duruyorum, kendi fotoğraf çekmiş olanları tercih ediyorum) Ortalama 10-20 dolar civarı birşey oluyor kargolar. Çok büyük (playstation 3 seti gibi mesela) şeyler istersen daha fazla kargo tutabilir. Bu kargolar genelde 2-3 hafta içinde geliyor adresine. 2 kitap / 2 dvd film / 2 pc oyunu gibi bir boyuttan veya fiyattan büyük birşeyler istersen (kutu boyutu önemli) gümrükle uğraşman gerekebiliyor. kendinin gelmeni istiyorlar, bazen ek para da isteyebiliyorlar. ama bahsettiğim oranda paketler istersen %90 gümrükle sorunun olmuyor. adrese teslim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 EagleEye said: ebay için çoğusu paypal dan ödeme kabul ediyor gördüğüm kadarıyla. üye olmayı denedim paypala ama ne şekilde para yatırılacağını bulamadım. havale yapılamıyor galiba. türkiye'den para yatırılmıyo malesef ama kredi kartını kullanabiliyorsun ebay üzerinden. yani illa paypal hesabına para yatırmana gerek yok. edit:gerçi bone açıklamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar