Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gulsen dedıgınız su erol bılmemle var yapımcı onunla sevgılıydı sonra reha muhtar o gulsen mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bi ara da ankara sosyetesinden Emre diye bir playboyla beraber görülmüştü hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bewni unutamadı didem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bengu daha ıyı bence gulsenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bengu ankaradan cıkma zaten, kotu bi mekanda cıkıyodu. sonra bı 6 ay filan salata da cıktı sahneye sorada unlu oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sly-One said: Bi ara da ankara sosyetesinden Emre diye bir playboyla beraber görülmüştü hatta. eheh hakkında topic vardı, patideydi galiba, bilmemkaç tane şampanya açtırılmıştı hani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu arkadaşın ali kırcayla filmi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 DİDEM'İN MINCIKLAMADIĞIM YERİ KALMADI Didem Erol'a film çekimi sırasında habersizce dudağından öptüğü için tepki veren Melih Ekener, öyle bir laf etti ki, duyanlar duyduklarına inanamadı... Meral Okay ve Beyazıt Öztürk'ün sundukları CNNTURK'teki 'Nası Yani?' programına konuk olan Didem Erol ve Melih Ekener, oynadıkları 'Süper Ajan K9' filmini anlattılar. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Melih Ekener, öpüşme sahnesinin çekimi öncesinde yönetmene "Bu filmi çoluk çocuk seyredecek. Yanaktan falan, naif bir şey olsun" dediğini söyleyerek "Yönetmenimiz Didem'e öp demiş. O da öptü. Ben yanağından öpmesini beklerken şap şup öptü. Ben o anda kesemedim de çünkü arkada bombalar falan patlıyordu. Bir daha patlamasın diye kesmedim. Montajda hallederiz dedi. Montajda da halledemedi" diyerek medyanın gündemine gelen o sahne sırasında yaşananları anlattı. Bu olayın basına nasıl yansıdığını da anlamadığını sözlerine ekleyen Melih Ekener'in şu sözleri ise programa damgasını vurdu: "Herkes bunu konuşmaya başladı. Filmi seyredince anlayacaklar çünkü çok naif kaldı. Herkes o öpüşme sahnesini bekliyor, ama öpüşme sahnesi gelene kadar mıncıklamadığım yeri kalmadı!" h2 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 gülşenin suratına diyicek bir şey yok.ama gülşeni canlı izlerseniz sahnede öyle etekli falan o zaman anlarsınz.o fizik adamı öbür dünyaya götürür getirir öyle diyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 didem yönetir ben yönetilirim beybiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu arada Bengü muhabbeti geçince aklıma geldi, patide biri Bengü için "onun neresini beyeniyosunuz ya böcek suratlı karı" tarzı bi eşyler demişti. Hatırlar hatırlar gülerim o lafı Bengü adıını duydum mu ajdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar