Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayrıca resim çekilmez fotoğraf çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 resimde cekerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 istedigimi cekerim arkadasim sanana?? ayrica TURKIYENIN EN GUZEL KADINI BENIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ama sen amaeikandasın, yoksa tabiki sensin afroditim benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ardeth said: aquila said: la yakindan filan tanimiyo yaa, artizlik yapiyo bi resim cektirdi diye. ha yani ama ben hiç resim çektirmediğim için eğer mankenleri tanıma kümesi üzerine bir "measure" tanımlarsak can bana göre daha yakından tanıyor çıkacaktır. Bu measure tabi üçgen eşitsizliğini ve pozitif definitliği de sağlıyordur sanırsam. Düşündüm evet Haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bilimsel yaklasmis, ben halk adamiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o değilde kadın kaç yaşında şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Didem erol benimle de shakespear konuştu ama daha ünlü olmadım olunca beni de söyleyecek.Ben ulaştım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 didem erol beni tanısa çok sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ayrıca omur ilik sıvısıda çıkıyomuş ondan erken ölücekmişiz vay be. abov bende sonsuz sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Eric Roberts tipi bir türlü nitekli oyuncu olamamış aralarda eriyip gitmişleri görünce nedense Didem Erol geliyor aklıma. Ne biliym sanki 1960ların "artiz olacam" modundakilerin Lv up olmuş hali gibi. Bir de sarhoşken herkesin içinde "Matt Damon, Heath Ledger hatta James Franco'ya verdim laaaaaaaaaan" diye bağıran Lindsday Lohan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yakından çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Vicky vette 2 olur bu hatun naughty amerıcanın elıne duserse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 erol gibi baksın benim erol olsa hep pis pis bakarım sağa sola erol çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yakacakla ..ceğin kötüsü olmazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Grange said: Vicky vette 2 olur bu hatun naughty amerıcanın elıne duserse :)-D approved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 naughty america şifre flm olan varmı elinde ? :D fhm aldım inanmıyorum kendime dienardaki kasacı kızla müşteri kız baktı bide üf :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 PassivE_KesH said: naughty america şifre flm olan varmı elinde ? :D fhm aldım inanmıyorum kendime dienardaki kasacı kızla müşteri kız baktı bide üf :( :D limewire candır! torrent canandır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: ayrıca resim çekilmez fotoğraf çekilir lol evet bunun ayrımına her yerde dikkat çektirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 birde resim çekindik olayı var o daha bir ayrı alana giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1. didem 2. gulsenin eski ve sarisin hali didem erolun nesine laf ediyorsunuz yahu hehe super işte. bu arada gogsundeki iz cimbomun sampionluk kutlamalarinda gs li bi yonetici maytapi elinden dusurmus kızın gogsune yapısmıs dava fılan acmıstı noldu sora bılmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oraya kadar izledim diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Zegna said: 1. didem 2. gulsenin eski ve sarisin hali agreed +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gülsede göğüs yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar