Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaa pek aç gördüm seni :D arnavut ciğeri, kokereç/işkembe raidleri topluca falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aquila said: tava mava farketmez. /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yemek yemeyi seviyoruz diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eisenheim said: bu hatunu beğenmeyenlere ağır konuşmak istemiyorum ama bunu beğenmeyenin bundan daha iisiyle birlikteliği olmuş olması lazım varmı yok. daha iisini yapana kadar en iisi bu demiş walkswagen.. kadın dediğin ilk önce insan olacak. ve onu değerlendirme durumunda olan kişide onunda bir insan olduğunu unutmayacak. ayrıca damlaya damlaya göl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Süper manita ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bak o kadar düşünüp post attım altına yazdığın şeye bak düzelt onu sen benim imzamsın tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben senin imzaya ağır gelirim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ama nickimdeki 2 harfi izin almadan kullanmışsın nickinde? buna ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Artık o da talihsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Phat?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 konuyu saptırmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ingiliz bi lavuk dövmüş bunu ya nası uyuz oldum ovçeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sonra yabancı erkekler cool deniyor bir de. al işte hastanelik etmiş medeni ingiliz güzelim hatunu. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konu didem erol, güzelliği, cilvesi ve onu çekemeyen cefakar türk kadınlarıydı sanırım. bi de gülüşü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hele o kari cilvedemi yapir voy anam vooyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şimdi patideki ortalama bir erkeği didem erola ulaşma ve birlikte olabilme şansı nedir? 0( sly-one önemsenmeyecek) peki didem eroldan çok daha güzel bir kadınla birlikte olma olasılığı nedir? 0 (ünlü olmayan ama çok güzel ancak sizin hiç haberiniz olmayan kızlar önemsenmeyecek, adları bilinmeyen taş gibi hatunlar 0 kabul edilecek) bu denklemden çıkan sonuç didem erola ulaşma ihtimali = 0 çok daha güzel kadına ulaşma ihtimali = 0 O ZAMAN NE DİYE DİDEM EROLU KORUMA ÇABASI İÇİNDESİNİZ LAN. ha güzel o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Didem erol Kanal d de nefeslerimizi tutarak izlicemiz bi açıklama yapmış fede gözü bi seni görürmüş öyle demiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende iki saattir büyük olandan küçük olanı çıkartmaya çalışıyorum olasılıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: çiğer değil evladım.. ciğer ciğer.. arnavut ciğeri olacak böle, arada da soğanları falan.. öhm.. neyse didem erol... öhm.. neyse.. smiley süpermiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sly-One said: çekemeyen bayları da bayan kategorisinde değerlendirebiliriz bence. Benim de güzel bulduğum bağyanları beğenmeyenler oluyor bu kadar kişisel algılamamak lazım. Zaten ben de böyle yakından bi manken tanısam "türkiyedeki en kaliteli hatun o ya" derim. İnsan kendini adriana limayı tanıyormuş gibi hissediyordur herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 la yakindan filan tanimiyo yaa, artizlik yapiyo bi resim cektirdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tr nin en güzel kadını şebnem dönmezdir bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Turkiyenin en guzel kadını, ara sıra uğradığında kim smith işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aquila said: la yakindan filan tanimiyo yaa, artizlik yapiyo bi resim cektirdi diye. ha yani ama ben hiç resim çektirmediğim için eğer mankenleri tanıma kümesi üzerine bir "measure" tanımlarsak can bana göre daha yakından tanıyor çıkacaktır. Bu measure tabi üçgen eşitsizliğini ve pozitif definitliği de sağlıyordur sanırsam. Düşündüm evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar