oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 zenginin şeyi züğürdün şeyini yorarmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sevişmişler galiba. Öyle evcilikle falan ben açıklama yapmasına izin vermezdim şahsen dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Didem Erol yapmaz öyle şeyler !!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 napıyo ki bu kadın ne yaptığını bile bilmiyorum, ne sanatı icra ediyor manken falan mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 güzel herhalde mesleği, güzellik yapıyo öle etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tek icraatı ünlülerle foto çektirip feysbukuna yüklemek. bi de evde çırılçıplak gezdiğini beyan etmek. beli güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 beli korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biraz baktım mesleğini bulana kadar baya ilginç şeylerle karşılaştım http://www.haber3.com/news_detail.php?id=189032 said: kendisine sorulan "sizin iq'nuz kaç?" sorusuna şöyle bir cevap vermiş. benim iq'm 154. normal üstü bir zekaya sahibim. ilkokul 2'nci sınıftaydım, ingilizce kullanma kapasitem 17 yaşında bir lise öğrencisine, matematiksel kabiliyetimin de 16 yaşında bir çocuğa denk geldiği anlaşıldı. Hahahah. Bi de bu said: boxer dergisinde, aşağıdaki soruya en aşağıdaki yanıtı vermiştir mecburiyet durumunda hangisini seçerdiniz? a) azıcık kötü kokan yakışıklı erkek b) azıcık cimri zengin erkek c) azıcık salak sosyetik erkek d) azıcık yaşlı ünlü erkek e) kadın Mankenden bozma oyuncuymuş öğrendim ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 manken iste, ya da mankenmis eskiden, simdi medya insani. bi de holivud molivud filmlerde filan figuranlik yapiyo galiba, kankalari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 said: O spermler içinde omurilik sıvısı da var. Kayıp yani. Erken ölmeleri o yüzden erkeklerin bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cuce said: beli korkunc nesi korkunç yaa. geniş kalçaya rağmen ince bel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nası ince ya kocaman beli var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 BELI NERDE GORUYOSUN ORDA??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hay.. bi dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nerden nereye bel var belli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cuce said: said: O spermler içinde omurilik sıvısı da var. Kayıp yani. Erken ölmeleri o yüzden erkeklerin bu ne abi said: Qur'an 86:7 says that sperm originates from the backbones and the ribs, a theory similiar to another erroneous theory proposed by Hippocrates in 5th century BC (1000 years before Islam). Hippocrates taught that semen comes from all the fluid in the body, diffusing from the brain into the spinal marrow, before passing through the kidneys and via the testicles into the penis [1] IQsu yüksek olduğu için bilimi hatmetmeye en baştan başlamış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=2672&p=6&rid=2369 of ne uğraştım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pown yememe 2500 yıl kalmış, ucuz yırttık. IQ 154 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bunada güzel derseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cok leş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ya güzel de, bu sırıtış, yani ağzına bi tane vurma isteği uyandırdı bende, ama güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oper said: çekemeyenler gördüm sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet benim iqum 99 ondan çekemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 baylardan değil. bayanlardan bahsetmiştim ben. zaten gerekli yerlerde alıntı yapılıyor başkaları tarafından dikkat ettiysen ardeth :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar