fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 turnuva yalan olacak diye korkuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Abi yok yalan olmaz ama bayram tatili şart cidden. Bayramdan sonra aynen devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 physx turu bana vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Arkadaşlar bizim ev taşıma durumları çıktı. Baya bir süre internetten uzak kalabilirim. O yüzden çekiliyorum turnuvadan. Keyfi bir durum değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben döndüm. maç varmı he ha ho hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bugun itibariyle turnuva kaldigi yerden devam etmektedir. Ust tura yukselenler rakiplerini bulup maclarini en kisa surede yapsinlar. fast tabloyu gunceller misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kimse iplememeye başladı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Dilleme ve ben cumartesi akşamı yapıcaz maçı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 galip gelen benle yapacak. umarım o zamana kadar interneti bağlatırız eve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi physx ile benim maçımı yazmamışsınız ki kimle eşleştim o bile belli değil yazın oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 maclarini yapmayanlar yapsin da tamamlansin su turnuva. bir dahakinde de daha az kisi alinacaktir, en azindan sonuna kadar giden adamlarla yapilacaktir. 8 kisi olur tamamlanir en azindan. devam etmek istemeyenler de zahmet edip yazsinlar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gençler merhaba tekrardan. Öncelikle dillinger'dan, sonra herkesten özür dileyerek turnuvadan çekiliyorum. Hepinize başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 internete cuma günü kavuşacam ben büyük ihtimalle. o zamana kadar bekletmek de istemem. kimle oynayacaksam direk tur atlasın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben beklerim :D. Cuma günü saat 4'te burda ol yapalim maci. Gelemezsem eleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 roket adam çekildiyse ben operle oynicam . Operi de beklerim cuma gününe kadar önemli değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ya öyle bir zamana denk getirdik ki turnuvayı, hem bayram hem de okulların başlangıcına denk geldi, e bilgisayarımdan ayrılmak zorunda kaldım falan, artık oynayamıyorum worms. yazın yapılacak başka bi tourn a artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oh lan sonunda kavuştum internete. her an maç yapabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Nooldu turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 turnuvayı bayramdan az önce başlatanın ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar