fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben de çok eğlendim, artık geceleri akhlaur da bizle olacak beyler. yer açın =). kutu kutu kutu. bi elde ayıptır söylemesi 10 tane kutu topladım da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gençler seleme. Perşembe akşamı dönüyorum istanbula, bayramdan sonraki pazartesi gününe kadar evdeyim, bayram koşulları nedeniyle asfalt kaygan olabilir yine de maç yaparız yani. bence bu bayram tatilinde bitsin turnuva. zaten öyle olcak 2 2 2 2 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 phsyx-cuce sturmvogel-dillinger çokakıllıadam-iluvatar ne durumda bu maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sturmvogel forumdan da ban yemis. hamachide de gormuyorum birkac gundur. dillinger bekliyordu bu aksam da ama sturm gelmedi ya da gelemedi bilmiyorum. bugun kisa bir sureligine de olsa iluvatari gordum hamachide ama cikti sonra. cokakilliadam da gunduz vardi. hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 neyse bekleyelim sabaha kadar, isteyenler 2.tura geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cüce ile dün konuştuk ben ona tüm hafta müsait olduğumu söyledim. o da salı günü 10 gibi yaparız dedi. uyar dedim. fakat bugün online olmam 10:25-10:30 u buldu ve cüce de 10:20 lerde gidince, bizim maç bugünlük yattı gibi gözüküyor. tamam hatalıyım kabul ediyorum, ilk defa birşeye geç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 physx diskalifiye edilmeli. (td) turnuva olacaksa disiplin de olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben geldim rakibime mesaj attım, 'gelicem' dedi. İzlemek isteyen varsa hazır olsun 10 dakkaya başlar maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evet elenmiş bulunuyorum güzel oyundu fırat zor kurtuldun elimden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mağaralıda zorlanmadım desem yalan olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 butun karsilasmalarin sonucunu yazalim maclardan sonra. cokakilliadaminki 2-0 mi 2-1 mi bitti bilmiyorum. yazmadim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 DoruK said: physx diskalifiye edilmeli. (td) turnuva olacaksa disiplin de olmalı. rakip oldu ya tırsıyor :P ilk eli karşılıklı felaket hatalar yapmamıza rağmen ben aldım, ikinci eli ise süper götürmeme karşın son hamleyi yanlış düşündüm oklamaktan korktum rakibi ve cüceye verdim. son el baya iyiydi.. cüce çok iyi başladı.. 4e karşı 1 kaldım. kesin verdim diye düşünürken önümdeki kutudan muz çıktı kötü salladım muzu ama birini suya gömdüm diğerinin de canını azalttım. daha sonra sudden death geldi o canı azalan suya gitti ve sıra benim yanımdaki adamına geldi cücenin, jetpack i açtı üstüme geldi dinamiti koydu fakat kaçarken kendini suya attı :) daha sonra akıllı füze attım kalan cücenin kafasına ve kazandım (:D son maçı hediye ettiği için kutluyorum cüceyi de :)-D PhysX 2 - 1 Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sigisMoNd said: butun karsilasmalarin sonucunu yazalim maclardan sonra. cokakilliadaminki 2-0 mi 2-1 mi bitti bilmiyorum. yazmadim o yuzden 2-0 aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ilk turdan sturmvogel-dillinger maçı havada kaldı. yarına öğlene kadar birinden ses çıkarsa tur atlayacak. ikisinden de çıkmazsa ikisi de elenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet hatta ikisi de elenirse sigismond onlarin yerinden devam edicek!!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok. roket yine tur atlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben buralardayim da adam yok . Siteden de banlanmış ulaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 PhysX said: DoruK said: physx diskalifiye edilmeli. (td) turnuva olacaksa disiplin de olmalı. rakip oldu ya tırsıyor :P ilk eli karşılıklı felaket hatalar yapmamıza rağmen ben aldım, ikinci eli ise süper götürmeme karşın son hamleyi yanlış düşündüm oklamaktan korktum rakibi ve cüceye verdim. son el baya iyiydi.. cüce çok iyi başladı.. 4e karşı 1 kaldım. kesin verdim diye düşünürken önümdeki kutudan muz çıktı kötü salladım muzu ama birini suya gömdüm diğerinin de canını azalttım. daha sonra sudden death geldi o canı azalan suya gitti ve sıra benim yanımdaki adamına geldi cücenin, jetpack i açtı üstüme geldi dinamiti koydu fakat kaçarken kendini suya attı :) daha sonra akıllı füze attım kalan cücenin kafasına ve kazandım (:D son maçı hediye ettiği için kutluyorum cüceyi de :)-D PhysX 2 - 1 Cüce suddent oluyor 1 hp kalıyor sen nasıl ölmedin dinamitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ahha harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yanlis scheme de oynadilar cunku. fastin hazirladigi scheme i indirmisler. fastin hazirladiginda sudden death baslayinca hpler direkt 1e dusmuyor. nuke etkisi yaratiliyor her turnde 5er hp gidiyor kurtlardan. bu stickynin ilk mesajindaki cokakilliadamin koydugu scheme i indirin lutfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 slickers said: PhysX said: DoruK said: physx diskalifiye edilmeli. (td) turnuva olacaksa disiplin de olmalı. rakip oldu ya tırsıyor :P ilk eli karşılıklı felaket hatalar yapmamıza rağmen ben aldım, ikinci eli ise süper götürmeme karşın son hamleyi yanlış düşündüm oklamaktan korktum rakibi ve cüceye verdim. son el baya iyiydi.. cüce çok iyi başladı.. 4e karşı 1 kaldım. kesin verdim diye düşünürken önümdeki kutudan muz çıktı kötü salladım muzu ama birini suya gömdüm diğerinin de canını azalttım. daha sonra sudden death geldi o canı azalan suya gitti ve sıra benim yanımdaki adamına geldi cücenin, jetpack i açtı üstüme geldi dinamiti koydu fakat kaçarken kendini suya attı :) daha sonra akıllı füze attım kalan cücenin kafasına ve kazandım (:D son maçı hediye ettiği için kutluyorum cüceyi de :)-D PhysX 2 - 1 Cüce suddent oluyor 1 hp kalıyor sen nasıl ölmedin dinamitle çünkü dinamit koyulduğu el oldu sudden death 80-90 hp vardı rahat. ayrıca son el paticik scheme ile oynandı, sudden death olunca direk 1 e inmiyor hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 faast ne zaman oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu gece uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mrlevie ile yaptık maçımızı 2-0 ben aldım, çok çekiştik çok failledik tebrik ediyorum kendisini kendime de başarılar diliyroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben seni daha çok tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim fast:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar