Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Merhaba arkadaşlar artık turnuva için yeterli sayıya ulaştığımızı düşünüyoruz. Turnuva kayıtları başlamıştır. Katılmak isteyenler topikimize mesaj atsın, listeye ekleyelim. Kurallarımız: - 1vs1 olucak - Solucanlar random yerleşecek. - İntermediate seneryosu olucak, tek fark 3 tane rope, 2 tane shotgun, 2 tane uzi, 2 tane firepunch, 2 tane dragonball olması. Diğer silahlar aynen kalıcak. - Hazırdan Strike gelmeyecek. (Ancak kutulardan alabilirsiniz) - Yukarıdan sürekli kutular gelecek ama super weapon silahlar çıkmayacak. - İki oyun alan taraf kazanacak. - Eşleşen oyuncular hakem istemezse, oyun sonunda ss almaları yeterli olucaktır. - Turnuva birincisine Tittle verilecektir. - 22 Eylülde turnuva başlayacaktır. Arkadaşlar aşağıdaki linkten turnuva senaryosunu indirebilirsiniz. Dosyayı indirip rar içindeki dosyayı Worms-User-Schemes dosyasının içine atalım. http://rapidshare.com/files/145842044/Paricik_Turnuva.wsc.html Tur aralıkları 1 hafta değil 2 gün olacak; 2 gün içinde oynayıp bize haber verin. 22 Eylül Pazartesi 00:01 den 23 Eylül Salı 23:59'a kadar.. 00:00 da eşleşmeler update edilecek. Katılanlar: - Çokakıllıadam - oper - fastreload - Xenocide - Sigismond - Roket Adam - Cuce - MrLevie - _ILuVaTaR_ - slickers - veyr10 - DoruK - DeBuffAndHeal - kingpin - SturmVogel - Masteis - PhysX - Akhlaur - Ferrero - dillinger - Voys - Masakari - Ferrero (bilgisayarim bozuldu demisti ama duzeldiyse gelir) - fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tarih nedir bide inş sonu holdem turnuvasına benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende katılıyım, kac worm olucak haritalar bellimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Full Worm olucak, haritaları eşleşenler ortaklaşa belirleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 i'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Oynanacak Scheme bunu indirin WWPUserSchemes içine atın. Turnuva networkü Hamachi: patiturnuva/123 girişle elle onaylanacak. önce foruma ben varım diye yazacaksınız, listeye eklenecekseniz, sonra gerekli tarihte içeri alıcaz sizi. Normal oyun için cokgizliwwp/123 calışmaya devam etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne bu scheme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Turnuvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ekleyin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan fırat beni kafadan eklesene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 i am in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yaz beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha 22 ekim seneye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi niye 22 ekim? Bu hafta içinde yapalım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 harbi niye 22 ekim olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 22 ekim ulusal wwp yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 birkac gun icinde basvurulari alsak sonra da kura falan ceksek en fazla 1 haftamizi alir. sonraki hafta hemen yapabiliriz turnuvayi. 22 ekim cok gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o değilde, biz fastla attık biraz. bu worm leri kendimiz yerleştirme olayı çok dandik oluyor. worm sayısı 3-4 tane olursa olur da diğer şekilde haritaya sığdırmak zor. random daha ii geldi şahsen bize. bi de sudden death çok manyak olmuş. biraz normal seviye olsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi manyak olan sudden death nasıldır biraz açıklar mısın? benim bildiğim default sudden death, 15 dakikalık oyun süresi dolduğunda wormların hpsinin 1 olması ve denizin her elde bir miktar yükselmesi. ben genelde suların yükselmesini en yükseğe ayarlardım çabuk bitsin el diye. evet, nedir manyak sudden deth merak ettim harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Benide ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sulada hızlı yukselicekse bari, 15 dakka olmasın SD zamanı uzasın o kdar maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 roket adam said: abi manyak olan sudden death nasıldır biraz açıklar mısın? benim bildiğim default sudden death, 15 dakikalık oyun süresi dolduğunda wormların hpsinin 1 olması ve denizin her elde bir miktar yükselmesi. ben genelde suların yükselmesini en yükseğe ayarlardım çabuk bitsin el diye. evet, nedir manyak sudden deth merak ettim harbi. sular fazla yükseliyor. bir de hp 1'e düşmüyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pazartesiye kadar ufak kural değişiklikleri olabilir ara ara kontrol edelim topağımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çokakıllıadam said: http://rapidshare.com/files/145842044/Paricik_Turnuva.wsc.html En on turnuva seneryosu indirin bunu Worms-User-Schemes dosyasının içine atın. Bu arada 1vs1 oynayabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar