Bu zımbırtıları keşke collectors edition pakedi içerisine koysalardı. Sanırım kendi sitesinde talebi karşılamakta zorlanıyor, buralarda olsa alırdım muhtemelen =)
Vay be, taktir ettim blizzardı. 15'i akşamı spariş verdiğim 3 adet Blizzard Authenticator'ım 5 dakika önce şirkete geldi. 2 gün bile olmamışken şaşırdım gelmesine. Hehe hemen kayıt ettireyim bari anahtarlığımı.
Paypal yok malesef. Direk blizzardın siteye paypala kayıt ettirir gibi kayıt ettiriyorsun kartını. Yani direk kark numarası bu diye olmuyor. Önce kayıt istiyor, adresi falanda aynı şekilde hesaba kayıt ediyorsun, ordan otomatik alıyor.
Gümrük falan yok, hepsi gönderi fiyatına dahil. 3 tanesi ayrı ayrı darbe güvenli poşette ve 3'ü poşet tek kutuda geldi. Ancak "made in china" :D
Pazartesiye kalmaz yanlız bu alet. Dün ilk gelen paket bitti sold out yaptılar, sonra bugün tekrar bir parti daha satışa çıkardılar, yarına bile kalmıyabilir.
Öne çıkan mesajlar
Darksun
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
bi de direk k kartı no mu giriosun paypal opsiyonu da var mı?
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Gümrük falan yok, hepsi gönderi fiyatına dahil. 3 tanesi ayrı ayrı darbe güvenli poşette ve 3'ü poşet tek kutuda geldi. Ancak "made in china" :D
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
Sosyal ağlarda paylaş
Darkthrone
Hatta istanbul dışındaki arkadaşlarda katılabilir.Yurt içi kargolarım : )
Sosyal ağlarda paylaş
Dworgian
veya levente gel al bi yüzünü görim :)
edik: ptesi yapim diorum çünkü yarın sipariş ederim c.tsi fln gelmeye kalkar banka kapalı patlamasın fln :D
edik2: typo
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş