Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bulunduğum yerde pek fazla spor seçeneğimin olmaması sebebi ile evde çalışıp koşu ile form tutmaya karar verdim. Şimdilik sabahları hafif bir tempo ile kısa bir parkur belirledim. Evimden çıkıp 800-900m lik bir mesafe ile top sahasına ulaşıyorum. Burda tam saha şimdilik 15-20 tur arası jog modda bir 2 turda depar atasım var ama depar için henüz erken hala ham sayılırım. Her neyse şimdi sorum şu naısl ayakkab tercih edeyim. Spor ayakkabı dışında pek bişey giymem. Ama şu an daha salon ayakkabısı tipinde spor ayakkabılarım var. Daha önceleri yani futbol oynadığım lise dönemlerimde benzer bir parkur izliyordum ama o zamanlar ev ve saha arası mesafe farklıydı. Şimdi şehrin göbeğinde olduğum için evden krampon* giyip gidemiyorum ayrıca sahamızda toprak/kum karışımı iğrenç bir saha. Yani koştukça batıyorsun. Şehir alanınıda düşünerek nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim? Nike in runner modelleri vardı eskiden burada nike mağzasına uğradım isteidğim gibi bişey yoktu vereceğiniz tavsiye varsa memnuniyetle dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Öncelikle ayakkabı hava alan bir model olsun, içinde ayakların terlemesin vs. Yeri iyi tutsun ve yumuşak tabanlı olsun (uzun mesafeli koşularda krampon giyersen tabanların heba olur zaten, çiviler tam gömülmeyeceğinden bir süre sonra sanki ayaklarına giriyormuş gibi oluyor) Bileğini bol bol burkuyorsan bilekleri kavrayan modeller var düşünebilirsin, ama onlar da koşarken pek rahat değiller. Marka olarak ise kişisel tercihim adidas, özellikle clima-cool serisi (tu) Son olarak tavsiyem koşu ayakkabılarını koştuğun mekana ayrı olarak götürmen olur. Hem ayak sağlığı, hem rahatlık hem de temizlik açısından en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sporda her antrenman sonrası 30 dakka üstü koştuğum için dizler ve bilekler sızlamaya başlamıştı bir süre sonra zaten koşu ayakkabısı kullanmıyordum. tavsiye üzerine koşu ayakkabısı almaya gittim adizero lt'yi çok beğendim aldım.Ayakkabıyı eline alınca diğer ayakkabılar bildiğin takoz gibi geliyor. 200 gram ya vardır ya yoktur ağırlığı ve ayağın pişmiyor, hava alıyor rahat bir şekilde. tipi de son derece şık. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Nike tı sanırım arkadaşta vardı. 200 gr mış ayakkabılar. Sorayım unutmazsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nike'ın da öyle bir modeli var ancak taksit imkanları uymadığı için adidas'ı tercih ettim ben ddfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kaç yetale şu adidaslar kingpin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ankara armada dan aldım. 200 ytl de nike'ın modeli de aynı fiyat zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şöyle bişey çıkıyor koşu ayakkabısı aratınca ancak porsch parmağı olduğundan işin içinde fiyatı pek bir tuzludur.birde bu var ama tenis ayakkabısı diye geçiyor birde topuk kısmı fazla geniş olduğundan rahat edemeyebilrim. Ayakkabıları yanımda taşımaya gelince dediğim gibi çok uzak bir mesafeye gitmeyeceğim evden çıkıp sahaya gideceğim ve sahadah pek öyle güzel bir yer değil. Orada birde başka ayakkabı taşımak istemiyorum. Salon falan olsaydı tamamda soyunma odaları bile kilitli ve kullanıma kapalı bir alan burası nereye koyacağım eşyaları özellikle tekbaşıma olacağımı düşünürsek. //allah allah 2. resmi açtıramadım saçmaladı link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Eğer alma fırsatı bulabilirsen yani yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama heryerde satılmıyor diye biliyorum bana göre Nike falanda güzel tabi ama New Balance dan şaşmam , çok rahat ve konforlu ayakkabıları , bi bak derim bende bunun kırmızı beyaz olanı var , çok güzel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar