Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: Masquerade said: Kremali Mantar Çorbası ya da İşkembe fena değil. Domates yapayım bu sefer dedim, demez olaydım. :( abi bunu yasaklarım! banlarım ve hatta evinizi basar herkesi sopadan geçiririm!!! işkembe gibi yüce bir şeyin sahtesi, hele hele paketlenmişi fena değil bile olamaz!!! BERBATTIR O!! sen anlamamışsındır.. böle tuzlama, işkembe falan.. bunların sahtesini kullanmayalım ve hatta üretenlere boykot uygulayalım ki yerlerini bilsinler.. ayıp! çok ayıp!! gelenek ve göreneklerimizi var bizim.. kutsal yiyeceklerle dalga geçilmez ve sahtesi, çakması yapılmaz. dasaa ya repini verdikten sonra iftar için eregorn2'ye gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaaa said: Masquerade said: Kremali Mantar Çorbası ya da İşkembe fena değil. Domates yapayım bu sefer dedim, demez olaydım. :( abi bunu yasaklarım! banlarım ve hatta evinizi basar herkesi sopadan geçiririm!!! işkembe gibi yüce bir şeyin sahtesi, hele hele paketlenmişi fena değil bile olamaz!!! BERBATTIR O!! sen anlamamışsındır.. böle tuzlama, işkembe falan.. bunların sahtesini kullanmayalım ve hatta üretenlere boykot uygulayalım ki yerlerini bilsinler.. ayıp! çok ayıp!! gelenek ve göreneklerimizi var bizim.. kutsal yiyeceklerle dalga geçilmez ve sahtesi, çakması yapılmaz. pardon abi. İŞKEMBE YÖNETİR sadsdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 beşiktaşa yakınsanız gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tabi normal işkembenin yeri ayrı. o kıstası ben knorr çorbaları arasında yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İşkembe diyince aklma kokoreç geldi işkembeden daha iyi tek şey kokoreç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kokoreçe, işkembeye, kelle paçaya laf eden bizden değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Raincloud said: İşkembe diyince aklma kokoreç geldi işkembeden daha iyi tek şey kokoreç bence. şırdan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hazır çorbalar yalan. Tek gerçek Mercimek Çorbası. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Theridone said: kokoreçe, işkembeye, kelle paçaya laf eden bizden değildir! Laf etmedim:) Sadece kokoreç bence daha güzel yoksa diğerleri de çok güzel ama baharat ve kokoreç off(tu) Bira+kokoreç özellikle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok ben genele söyledim. senin bizden olduğunu anladım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 beşiktaşta eve servis yapan kokoreç yeri varmı bildiiniz? varsa bende yiyiim yaw bu gece... canım çekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Erkek: Cnm alsana bi ısırık bak ne güzel. Kız: Ay ne o pis bok war içinde boktan yapıyolar bok adfaf Erkek:.... -Beşiktaşı bilmem de istiklalde şampiyon kokoreç vardı nevizadenin oralarda balıkçılara yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eregorn2 said: beşiktaşta eve servis yapan kokoreç yeri varmı bildiiniz? varsa bende yiyiim yaw bu gece... canım çekti... yokmu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Theridone said: kokoreçe, işkembeye, kelle paçaya laf eden bizden değildir! abi ben senelerden orada burada yazıyorum.. lan parti man parti böle iyi şeyler deeel! UYARI! BU MESAJ ORUÇ TUTANLAR İÇİN UYGUN DEĞİLDİR! CİDDİYİM! uyarımı yaptım.. günaha girmeyim, kul hakkı vari göz hakkı var. ödeşemeyiz valla bak öbür dünyada.. iftardan sonra okuyun bence yapalım bi pati lezzet durakları zirvesi.. hangi lokantanın neyi güzel belirleyelim. yazalım fiyatlarını forumda... nereye gidilecek seçelim (mesela I.zirve sadece kadıköy'de ve çevresinde, II.si sadece taksim ve çevresinde vb.) 50ytl mi o gün yapılacak tur. atsın herkes 50ytl'yi, doluşalım arabalara (mitfahren) . gidelim yiyelim kaburga dolmasını, kanatları, en güzel tantunileri.. içelim şalgam sularını, şıraları.. üzerine de kazan dipleri, zerdeler, baklavalar.. ALLAAAHH!! akşama da evde kalp krizi falan geçiririz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yeşil kavanozdaki hazır çorbaların işkembesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 doğru fikir dasaaa ama hala beim sorumun cevabı yok... acaba ayrı konumu açsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dur lam.. öbür sayfada kalmayayım dasaaa said: Theridone said: kokoreçe, işkembeye, kelle paçaya laf eden bizden değildir! abi ben senelerden orada burada yazıyorum.. lan parti man parti böle iyi şeyler deeel! UYARI! BU MESAJ ORUÇ TUTANLAR İÇİN UYGUN DEĞİLDİR! CİDDİYİM! uyarımı yaptım.. günaha girmeyim, kul hakkı vari göz hakkı var. ödeşemeyiz valla bak öbür dünyada.. iftardan sonra okuyun bence yapalım bi pati lezzet durakları zirvesi.. hangi lokantanın neyi güzel belirleyelim. yazalım fiyatlarını forumda... nereye gidilecek seçelim (mesela I.zirve sadece kadıköy'de ve çevresinde, II.si sadece taksim ve çevresinde vb.) 50ytl mi o gün yapılacak tur. atsın herkes 50ytl'yi, doluşalım arabalara (mitfahren) . gidelim yiyelim kaburga dolmasını, kanatları, en güzel tantunileri.. içelim şalgam sularını, şıraları.. üzerine de kazan dipleri, zerdeler, baklavalar.. ALLAAAHH!! akşama da evde kalp krizi falan geçiririz artık yemek sepetine sor eregorn2.. o ki her şeyi yememizi sağlayandır, beslenmemize aracı olandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Eregorn2 hmm evlere servis yapıyolarmıdır bilmiyorum Kokoreç ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şampiyonda bira varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hiç bilmiyorum ama şampiyon baya iyi diye duymuştum =) Edit: Bira yoktur snrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aha eve servis yapıo... 4 tane yarım gelio... uuu edit: gidip bira alcam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 domates çorbasının iyisi kötüsü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sorun domates çorbasında abi güzel değil kendisi sunisi hiç güzel olmaz phyx in annesi hergün yapıyor içiyoruz zoraki burdan sakaryadaki lise arkadaşım eyüpe selam gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dasaa beni benden aldın sağol iştahım açıldı iftar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar