Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne için ne içtirin. bildiğin hastane çorbası bu be. ocaktan çıkıp lavaboyu boyladı çorba valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bunu bilmiyorum fakat knorrun acaip güzel çorbaları var hemde egzantirik egzantirik isimli.ve hiç hazır gibi deil.ev çorbası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kremali Mantar Çorbası ya da İşkembe fena değil. Domates yapayım bu sefer dedim, demez olaydım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hadi ya o zmn mantarlıyı almalıyım.mantartlı karnıbahar bile yerim :) o deilde ezogelini şahaneydi onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 domates çok fena ya içmeyin harbi ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ezogelin ve Kremalı tavuk güzel diğerleri epic fail, mantar çorbası aslında kış günleri için fena değil ama en ufak dikkatsizliğinizde lapa gibi birşeye dönüşmesi içten bile değil. 7-8 yıl önce tek tükettiğim şey hazır çorba ve noodles'di hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 knorr un hazır domates çorbası gayet güzel yav. böyle içinde kıtırlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Knorr'un mu Calve'nin mi bilmiyorum ama çabuk çorba üreten birinin Mısır çorbası var , tavsiye ederim.Schön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tek içimlik mısır çorbasından kral bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 piyasaya çıkalı fazla olmadı.knorr un fincanlık çorbaları var.aynı 3 bi arada gibi.sıcak su vs... tadı da çok hoş.tavsie ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kremalı mantar akar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fincanlık peynir çorbası(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kremalı çorbalara +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 domatesin içine peynir bocalıycan öyle oluyo. ama asıl domates çorbasını bize matematik okulunda sevil abla yapmıştış, çorba yeminnen kıpkırmızı domates rengindeydi, efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 domates çorbasını bol kaşarlı yapınca bayılıyorum.o içindeki erimiş kaşarlar enfes yaa canım çekti iftar gelsin artk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 PATA said: domates çorbasını bol kaşarlı yapınca bayılıyorum.o içindeki erimiş kaşarlar enfes yaa canım çekti iftar gelsin artk ! Knorrun domates çorbası bile bol kaşarla içilebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Raincloud said: PATA said: domates çorbasını bol kaşarlı yapınca bayılıyorum.o içindeki erimiş kaşarlar enfes yaa canım çekti iftar gelsin artk ! Knorrun domates çorbası bile bol kaşarla içilebilir:) kaşar dünyadaki en güzel şeylerden bide dil peyniri hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yapmayın etmeyin ya az önce zeytinyağ fesleğenli mi ne ondan açtım pişirdim gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 knorr güzeldir... kimse aksini idda edemez... hatta knorr yaptıı işlerde bir numara bile diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çorba derken; işkembe kelle paça bunları ayıralım önce. Diğerleri de kremalı oldukca güzek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 du daln bi tane yapim kendime şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Masquerade said: Kremali Mantar Çorbası ya da İşkembe fena değil. Domates yapayım bu sefer dedim, demez olaydım. :( abi bunu yasaklarım! banlarım ve hatta evinizi basar herkesi sopadan geçiririm!!! işkembe gibi yüce bir şeyin sahtesi, hele hele paketlenmişi fena değil bile olamaz!!! BERBATTIR O!! sen anlamamışsındır.. böle tuzlama, işkembe falan.. bunların sahtesini kullanmayalım ve hatta üretenlere boykot uygulayalım ki yerlerini bilsinler.. ayıp! çok ayıp!! gelenek ve göreneklerimizi var bizim.. kutsal yiyeceklerle dalga geçilmez ve sahtesi, çakması yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ühüüü hepsi 4 kişilikmiş... varmı knorr a +3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben +3 olurum farketmez çorba iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar