Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knorr: Domates Çorbası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ezogelin ve Kremalı tavuk güzel diğerleri epic fail, mantar çorbası aslında kış günleri için fena değil ama en ufak dikkatsizliğinizde lapa gibi birşeye dönüşmesi içten bile değil.

7-8 yıl önce tek tükettiğim şey hazır çorba ve noodles'di hey gidi günler
Mesaj tarihi:
domatesin içine peynir bocalıycan öyle oluyo. ama asıl domates çorbasını bize matematik okulunda sevil abla yapmıştış, çorba yeminnen kıpkırmızı domates rengindeydi, efsane
Mesaj tarihi:
PATA said:
domates çorbasını bol kaşarlı yapınca bayılıyorum.o içindeki erimiş kaşarlar enfes yaa canım çekti iftar gelsin artk !

Knorrun domates çorbası bile bol kaşarla içilebilir:)
Mesaj tarihi:
Raincloud said:
PATA said:
domates çorbasını bol kaşarlı yapınca bayılıyorum.o içindeki erimiş kaşarlar enfes yaa canım çekti iftar gelsin artk !

Knorrun domates çorbası bile bol kaşarla içilebilir:)

kaşar dünyadaki en güzel şeylerden bide dil peyniri hoşuma gidiyor
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Kremali Mantar Çorbası ya da İşkembe fena değil.
Domates yapayım bu sefer dedim, demez olaydım. :(

abi bunu yasaklarım! banlarım ve hatta evinizi basar herkesi sopadan geçiririm!!! işkembe gibi yüce bir şeyin sahtesi, hele hele paketlenmişi fena değil bile olamaz!!!

BERBATTIR O!! sen anlamamışsındır.. böle tuzlama, işkembe falan.. bunların sahtesini kullanmayalım ve hatta üretenlere boykot uygulayalım ki yerlerini bilsinler..

ayıp! çok ayıp!! gelenek ve göreneklerimizi var bizim.. kutsal yiyeceklerle dalga geçilmez ve sahtesi, çakması yapılmaz.
  • Yeni Oluştur...