Xayder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben bu seferki magnum reklamını pek beğenmedim fikir güzel ancak hatunun dansı fln çok abuk geldi sarmadı, ahh ahh bunun yerine keşke o kap magnum reklamını gösterseler ne sexy hatundu orda oynayan :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 reklamın sonunda çıkan kızın dans eden hatun rolünde oynamadığına üzüldüm ben :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Trojanmistress, 22 Nisan 2004 19:55 tarihinde demiş ki: sizi rabbime havale ediorummmm. bu kadar kolay kandırılabiliosunus soora da suç kıslarda oluo... biraz zor olun zooorrr, etkilenmek için diil kırıtmak havada 4lü salto atmasını bekleyin ki biras da olsa farkınıs olsun genelden... apla tavsiyesi.yoksa daha çoook elinisde yenmiş magnum saplarıyla dolaşırsınıs :D ablacım fantazi yapıyoruz hiç anlamıyorsun. Yoksa bizde magnum kaptırıcak göz varmı??? hıh? Biz fantasialarımızın mağduruyuz...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar