draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 wow daki lua sistemine sahip, ve interface de cok sey degistirilebilecek. asil thread : http://www.warhammeralliance.com/forums/forumdisplay.php?f=71 addon sitesi : http://war.curse.com/downloads/addons/ nasil kuracaz ? downlioad edin sevdiginiz addonu. War dir inda root da ` interface ` isimli dir acin, ardindan icinde ` addons ` acin ve az once dl ettiginiz addon u icine acin. Aynen wow daki gibi addon in ismi altinda bir folder olmali ve folder icinde .mod extention li mod olmali. az once mouseover target and heal tarzi bir addon indirdim, eger calisirsa duzgun healer lar icin birebir olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hic yapmasalar ole add onlar, cocuk oyununa ceviriyo oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oyunda yeterince yardım var zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 interface addonlar iyidir, threat gosteren, karsi tarafin casting ini gosteren seyler yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 güzel addonlar var autoloot mesela herseferinde loot all basmaktan kurtarıo saati, fpsi gosteren addonlar iyi sora zbuffs die addon var buffları gosteriomuş ama çalışmadı bende neden bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Quenas said: güzel addonlar var autoloot mesela herseferinde loot all basmaktan kurtarıo saati, fpsi gosteren addonlar iyi sora zbuffs die addon var buffları gosteriomuş ama çalışmadı bende neden bilmiom shift+loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 shifte basmaktan kurtarıo diim o zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 wowdan alıskanlık daha hızlı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 saat xp yükledim bakalım olcakmı... bide gözüem çarpan xox oynama var... şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende çoğu var hepsi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ya ben oyundan çat diye düşüorum ne bi hata bişey vermeden windowsta buluorm kendimi acaba addonlardan mı die kapatıp denicem şimdi sıradayım sizde varmı böle bi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Diğer oyunlarda, özellikle WoWda son zamanlarda account hackleme işleri arttığı için addon işine iyi gözle bakamıyorum artık. Standart UI a sadık kalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bende öyle düsünüyorum, kaldi ki kullanmamak icin sadece crash yiyerek sira beklememe bile sebep olabilecek olmasi yeterli. (Tabi suan icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Autoloot, AP ve chat addonu dışında kullanmıyorum şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 interface degistiren addonlari krudum, cok beyendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 DA2019 said: Diğer oyunlarda, özellikle WoWda son zamanlarda account hackleme işleri arttığı için addon işine iyi gözle bakamıyorum artık. Standart UI a sadık kalacağım. Programcılıktan anlamıyorsun sanırım. Bu addonlar kendi başlarına exe değil. Öyle her istedikleri şeyi yapamazlar addonlar ile. Addonlar birer script ve onları okuyup çalıştırma işi WoW'un kendisine ait. Ayrıca bu sadık kalma lafını yarın çok baba addonlar çıkınca bir daha tekrar et bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 FPSyi gorebiliyormuyuz yoksa addon mu lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Diazepam seni çok gergin gordum...Yanına bide XanaX ekliyelim istersen 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Absolut said: FPSyi gorebiliyormuyuz yoksa addon mu lazım ? addonlar listesinde gordum, standart olarak war la gelmiyor sanirim fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Interface rahat ve güzel ama birçok eksiği var, customize de neredeyse edilmiyor. Customization pencereleri taşıyabilmek ve resize edebilmekten ibaret değildir. Hal böyleyken "neye güvenerek addon sistemi koymamışlar ki, keşke olsaymış" falan diyordum ben de, günahlarını almışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 FesTivaL said: Diazepam seni çok gergin gordum...Yanına bide XanaX ekliyelim istersen 8-) Aman aman. Eczacı olduğunu, ilaçtan anladığını tüm aleme anlatmak için girdiğin çabaya bak. Sen kağıthanedeki eczanende otur, hastalara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben hala yapamadım arkadaş bu addon işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cursenin client i var onu kur otomatik kuruyor o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 BloodLustları değiştirebilen bir addon var mı? Yani renk olsun bar olsun oynama şansı tanıyan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 latency e benzer bi addon varmı? vars link alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar