Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

addonlar :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow daki lua sistemine sahip, ve interface de cok sey degistirilebilecek.

asil thread : http://www.warhammeralliance.com/forums/forumdisplay.php?f=71

addon sitesi : http://war.curse.com/downloads/addons/

nasil kuracaz ?

downlioad edin sevdiginiz addonu. War dir inda root da ` interface ` isimli dir acin, ardindan icinde ` addons ` acin ve az once dl ettiginiz addon u icine acin. Aynen wow daki gibi addon in ismi altinda bir folder olmali ve folder icinde .mod extention li mod olmali.

az once mouseover target and heal tarzi bir addon indirdim, eger calisirsa duzgun healer lar icin birebir olacaktir.
Mesaj tarihi:
güzel addonlar var
autoloot mesela herseferinde loot all basmaktan kurtarıo
saati, fpsi gosteren addonlar iyi
sora zbuffs die addon var buffları gosteriomuş ama çalışmadı bende neden bilmiom
Mesaj tarihi:
Quenas said:
güzel addonlar var
autoloot mesela herseferinde loot all basmaktan kurtarıo
saati, fpsi gosteren addonlar iyi
sora zbuffs die addon var buffları gosteriomuş ama çalışmadı bende neden bilmiom

shift+loot
Mesaj tarihi:
ya ben oyundan çat diye düşüorum
ne bi hata bişey vermeden windowsta buluorm kendimi
acaba addonlardan mı die kapatıp denicem şimdi sıradayım
sizde varmı böle bi sorun?
Mesaj tarihi:
Diğer oyunlarda, özellikle WoWda son zamanlarda account hackleme işleri arttığı için addon işine iyi gözle bakamıyorum artık.

Standart UI a sadık kalacağım.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Diğer oyunlarda, özellikle WoWda son zamanlarda account hackleme işleri arttığı için addon işine iyi gözle bakamıyorum artık.

Standart UI a sadık kalacağım.

Programcılıktan anlamıyorsun sanırım. Bu addonlar kendi başlarına exe değil. Öyle her istedikleri şeyi yapamazlar addonlar ile. Addonlar birer script ve onları okuyup çalıştırma işi WoW'un kendisine ait.

Ayrıca bu sadık kalma lafını yarın çok baba addonlar çıkınca bir daha tekrar et bakalım.
Mesaj tarihi:
Interface rahat ve güzel ama birçok eksiği var, customize de neredeyse edilmiyor. Customization pencereleri taşıyabilmek ve resize edebilmekten ibaret değildir.

Hal böyleyken "neye güvenerek addon sistemi koymamışlar ki, keşke olsaymış" falan diyordum ben de, günahlarını almışım :p
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:
Diazepam seni çok gergin gordum...Yanına bide XanaX ekliyelim istersen 8-)

Aman aman. Eczacı olduğunu, ilaçtan anladığını tüm aleme anlatmak için girdiğin çabaya bak.

Sen kağıthanedeki eczanende otur, hastalara bak.
  • Yeni Oluştur...