Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Comics ve Dark Horse yayınları ile ilgili yardım

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Marvel , DC ve Dark Horse konusunda benden bilgi büyüklerim varken bana laf düşmez gerçi ama Cosmobells blogunda henüz yeniden merchandise'ı canlandırılmamış ne kadar 1970-1999 arası serisi varsa bulabilirsiniz.

Nightveil, Red Wolf, TongueLash... burada bulabileceğiniz sayısız tozlu örnek arasında ilk aklıma gelenler.
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate x-men ve ultimate spiderman okumaya başladım. daha doğrusu x-men öyle bir sardıki spidera bakamadım daha.

muhteşem yaw. ben birkaç şeye takığımdır, herangi bir anime olsun manga, çizgi roman hatta filmde realistik olacak ve karakterler OLEY KAHRAMANIZ yapmayacak nasıl söylesem bilmiyorumda çocuksu olmayacak diyeyim.

bu yüzden preacher, hellblazer, el diablo kısaca vertigo'ya takılıyodum uzun zamandır fakat ultimate x-men'e bayıldım resmen

bu tip seriler var mıdır yani bu tip kurgu hikayelerin gerçeğe yakın mantıkla eritilmiş halleri ultimate x-men gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sinn3r said:
bu çizgi romanları nası indirebilioz.Hangi siteden ve türkçemi ingilzcemi ?

Mümkünse satın alıyoruz, Robinson'da olduklarını söyledik zaten. Mümkün değilse torrent yoluyla elde edip (Demonoid bu iş için iyidir) okuyor. İngilizceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Ultimate serileri bi nevi normal marvel evrenindeki hikayelerin günümüze uyarlanarak yeniden yazılmış halleri.
Ultimate x-men ilerki sayıları beni hafif baymıştı, Ultimate FF de çok fazla iyi hikaye yok. Ultimate spider-man harika
tam old-school spiderman sevenler için.

Esas marvel evrenindede çok güzel seriler var onlarada bakmanızı tavsiye ederim. Daredevil, punisher max,immortal iron fist,nova, thunderbolts(bu aralar favorim) ve deadpoolun yeni serisi tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Robinson Crusoe, İstiklal caddesinde bir kitapçı. Çizgi roman dükkanı Galatasaray'ın yanındaki yoldan aşağıya doğru giderken karşına çıkar.

Satın almak istemiyorsan torrent ağını kullanacaksın. Pati'de torrent hakkında yeterince tuto var, burası yeri değil zaten. Arama'ya torrent yazarsan nasıl kullanıldığını anlatan konular bulursun.

Ayrıca torrent vermek yasak burada. Sorma o yüzden hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Civil War dan sonraki Thunderbolts takımının 2 tane koleksiyonu çıktı şuan. Yeni ekipin üyeleri Venom,Bullseye,Songbird,Moonstone,Swordsman, Radiactive Man ve Penance. Başlarındada Norman Osborn(green goblin) var. Şiddetle tavsiye ediyorum, kesinlikle pişman olmazsınız.

İlki Faith in Monsters, 110-115 http://www.marvel.com/catalog/?id=8080

İkincisi Caged Angels, 116-121 http://www.marvel.com/catalog/?id=9339
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...