Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım şu kavgalardan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah haberlerini izlemeyi seven biriyim,ama şu bir haftadır iğrendim resmen.Bu nedir ya,ona çattı,buna şunu söyledi,buna sopa gösterdi.
Tamam siyasi görüş olarak sevmiyorum tayyibi,ama Erbakanı filanda sevmeme rağmen bu denli sinir olmazdım.

Birsürü Başbakan geçti,siyasi görüş olarak sevdiklerimde oldu,sevmediklerimde oldu,ama ilk defa birisinden nefret ediyorum.

İçerik daha fena,Biri çıkmış sen şu yolsuzluğu yaptın diyor,Diğeride Sende şunu yaptın diyor.Ben birşey yapmadım diyen yok.
Ama içerikten öte başbakanın üslubu sinir edici vaziyette.
İlk haber başbakan doğana çattı,
2.haber başbakan içki içenlere çattı,
3.haber başbakan yazarlara çattı.

Zaten toplum sinir harbi,sabahtan beri 2 kez kavgayla karşılaştım,insanlara selam versen altında pislik arar vaziyetteler,bu denli gerilmiş bir toplumu daha germek niye.

Sabah haberlerini izledikten sonra,düşünceleri beğenip beğenmediğim,arkadaşlarla paylaştığım günleri özledim;şimdi üsluptan dolayı düşünce seviyesinde olayı algılamıyorum bile.
Mesaj tarihi:
ben artık izlemiyorum haber genelde gazetelere göz atıyorum,onlar bile yeteri kadar olumsuz.

özellikle kasabanın dibine kimyasal atık atıp cayır cayır yanan kasabalılar çok ilgimi çekmişti epeydir böyle bilimsel bir haber okumamıştım.
Mesaj tarihi:
valla reha muhtar denen felaketten sonra bu ülkede uzun zamandır haber diye bir şey yapılmıyor ki zaten. sağolsun bütün halkı haber yerine boş boş mavralara alıştırdı.

arka fonda dönüp dolaşan pirates of the caribbean, requiem for a dream, terminator müzikleri, ekranın yarısını kaplayan gereksiz yazılar, haber sunucularının havalara girmesi ona buna mal mal yorumlar yapmaları, onun estetiği bunun konuşan köpeği vs.

gazete okumak iyidir gerçekten de, en azından yer problemi yüzünden laf kalabalığı dediğin şeye fazla giremiyorlar.
  • Yeni Oluştur...