redhot Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 cok onemli bi sorunumuz war cozemıyoruz eger yardımcı olabilicek biri warsa cok iyi olur pickaxe ile maden tıkladıgım madenın kenarında (message string "mining_2" orta kısımlara tıkladıgımda ise( message string "mining_1")) hatası werıyo ayrıca bu hatayı duvar userıne duvar cektıgımde de werıyo genelde summun buyulerı userıne summon yapmaya calıstıgımda bu hatayı werıyo eger yardımcı olursanız cok mutlu olucam zor durumdayım cozemıyorum bı turlu tesekkurler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sphere revision kullandığına göre script klasöründe sphere_types.scp ve sphere_MESSAGes.scp olması lasım.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ayrıca region.scp 55i ye gore ise orjinalını koy..[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yardim isterken tek topic acman yeterli, 3 tane acip uzerine bir de ozel mesaj atman gerekmiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya ço pardon baggio gitmedi zannettim exploerer da hata oluşmuş herhalde ben bastım atım gözmüyo herhalde lmadı die bi açere daha bastım :D aradaşlar teşekürler cevaplarınız için umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar