Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk çıkış tarihi 13 Kasım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:
Abi zaten gece oyun almak için dışarı çıkmışsın, bide horde değil ally oynuyorum dersen iyice tırto olduğun ortaya çıkar.

ally'iz, gece gittik aldık kurduk

tırtomuyuz şimdi biz >.<

'-_-
Mesaj tarihi:
[the launch timing for China will be announced at a later date. For more information, read the press release or visit the Wrath of the Lich King website.

hahahahahah yarıldım bence çine direk banlasinlar :P
Mesaj tarihi:
Darkthrone said:
[the launch timing for China will be announced at a later date. For more information, read the press release or visit the Wrath of the Lich King website.

hahahahahah yarıldım bence çine direk banlasinlar :P

keşkeeeeee
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Elektronik download a hemen izin verseler kodu 2 saniyede alabilirdik =p kutu olmasada olur O.o

12 milyon acin bi anda abandiklarini dusunsene net'e wotlk cekicez diye neler olur :)
Mesaj tarihi:
Yaw iyide zaten şuanda 3.02 yi sana yükletiyorlar, bence o CD formalite olur. Sadece bir kod verseler hesabını upgrade edip northrend e girebilirsin muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Yaw iyide zaten şuanda 3.02 yi sana yükletiyorlar, bence o CD formalite olur. Sadece bir kod verseler hesabını upgrade edip northrend e girebilirsin muhtemelen.

o cdyi yükledikten sonra bi tane de yama yüklersin
Mesaj tarihi:
Darksun said:

3.02 yi cektiriyorlar ama soyle anlatiim, WoW un data klasorundeki MPQ larin total boyunu 8~GB' tan biraz az, Woltk'un betasinin MPQ lari 13~GB. O aradaki 5GB icin CD lazim olur mhtemelen. Herkese 5GB DL yaptirsalar, buyuk masraf adamlara.
Mesaj tarihi:
Nolofinwe said:
Aralık ayında askerliğim bitiyo, Sabırsızlıkla bende bekliyorum wotlk :D

Sen yine iyisin tbc çıktığında ben daha yeni askerdim, gelene kadar mayıs olmulştu =)
  • Yeni Oluştur...