nek2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 2003 model 307 XS yi satıphangisini almak lazım (alırdınız)? Fiyatlar yakın sayılır. Scenic biraz fazla sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 arabalar cok farkli ordaki yahu ama yeni vectra aralarindan en iyisi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 vectra en iiside ne tarz istiyon atik istiyosan vectrayı unut gençsen vectra laguna sana büyük gelir onlar daha bi baba arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 vectra ezer scenic ve laguna'yı. 2004 yeni kasa ise tabi[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 arabayı ben kullanmıcam en azından 2 yıl için (yaş 16) babam tutturdu 307 i satıcakmış, bunlardan birini düşünüyo heralde. bende düzgün bişey olsun diyorum (2 yıl sonra ondan çok bende olcak nasılsa :D) Vectra nın bu sport ları güzel bence model cart curt ne oluyo bilmem ama. Laguna'yı bende sevmiyorum zaten. Zaten büyük ihtimalle Megane ya da yeniden 307 olcak sanırım. İkisinden hangisi iyidir? O 307 çok motor sesi alıyo diye pek memnun değil. Ne yapmak lazım 307 e mi zorlıyım yoksa megane alsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bu verdiklerin içinde Vectra en iyisi kanımca.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 vectra en iiside yapılı biri deilsen sen kullanırsan pek güzel gelmiyo bana yani pederde vectra war ama ben annemin clio sunu tercih ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 megane II kesinlikle başkasını düşünme bile bende var acayip güzel vectra falan hikaye sana söyliyeyim. laguna da kullandım ama meganeII kadar zevk vermedi meganeII derim kesinlikle....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bak bu kesinlikle doğru. Bu arada ScenicII diyorsan da, eğer bunu aile kullanımı amaçlı istiyosan en uygunu bu olur hiçbirinde o arabadaki kadar rahat edemezsin. Yalnız bu arabayı tekbaşına alıp da bi sahile boğaza caddeye ıvır-zıvıra gideyim dersen pek hoş olmaz :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 niye hoş olmasın ki ben bi dönem scenic te kullandım her yola gelir abi araba cadde falan gitmeyeymiş saçmalama yaww cadde ye gitme arabası diyebişi mi var bea?....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ne alakası var yav alala. Sonuçta daha albenili bi tasarımdaki arabayla dolaşmak istersin o tür durumlarda. yani kamyonla git o zaman daha rahatsa... Ayrıca böyle kalıplaşmış düşüncelerden uzaklaşın lütfen yaa orda bi sürü şey yazdım boğaz moğaz onlara bişey demiyosunuz hemen "cadde"...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Nisan 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Doğru diyosn boğazada gidilmez arabayla!! Ya hayatınızı insanlara şekil gösterisi yapmak içinmi yaşıyosunuz? Kime ne ki senin altındaki arabadan altındaki araba ile kendini sadece farklı gösterirsin. İstersen yürüyerek git hiçbi farkı yok çok saçma. Arabam için beni değerlendirecek insanlar hiç olmasın hayatımda çok daha mutlu olurum ben şahsen![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 aile arabası diosan tabiki vectra'yı tercih edin derim, hem konforlu hemde güvenli bir araba ancak 1.6 motor çok küçük kalır o kiloda bi arabaya, megane yada 307 de o konrofu ve güven duygusunu bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yokuşda sahinin geçtiğini bilirim 1.6 vectra klima açıktı ama bi fark wardı şahin bi tarafını yırtıyodu biz normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Peugeot'ların en büyük eksisi yalıtım zaten. Sıfır. En azından hatchbacklerde. Bi de şöyle bişi var. Tamam bijon anahtarı vermesi gerekmio ama abi bijonlara uymayan bijon anahtarı neden koyuyosun. Bijonlara kapak koyuyosun sonra çıkarmak için anamız ağlıo. Şimdide bijonlarını tipini değiştirmişler. Bi aparat var onu takıosun sonra bijon anahtarını o aparata takıp çıkarıosun bijonları.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 alsanıza megane coupe 2001 model. kıral yani hava filtresi felan değiştirirsiniz harika bi araba olur çıkar. vectra'da klima ile uzun süre böyle yüksek devirde kullanırsanız hararet abanıyor. yani araba fiyatı kadar masraf çıkarttığını biliyorum. ama vectra rulaz arabadır. dipnot: yeni vectranın kasası sucks :)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yeni megane 2 nin 2.0 litre 225 hp lik versiyonu geliyor kaçırmayuın çok baba bir araba olmuş[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 vectra c mi megane 2 mi derseniz vectra c derim.vectra b mi megane 2 mi derseniz megane 2 derim.yaw bide adam resmen aile arabalarini sormus sizler coupe arabalari soluyorsunuz.yok ferrari diyin bare :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Babamın en yakın arkadaşının Renault bayii olduğu için bütün arabalarımız Renault ; babamda Megan 2 annem de megan coupé var .. Babamın da anneminde arabasından çok memnunum hatta şimdi fransadan anneme megane coupé 2 gelio 1 2 aya kadar gelince resimleri filan koyarım..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar