Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

307-Megane II-Vectra 1.6-Laguna1.6-Scenic

nek2004

Öne çıkan mesajlar

arabayı ben kullanmıcam en azından 2 yıl için (yaş 16)
babam tutturdu 307 i satıcakmış, bunlardan birini düşünüyo heralde.
bende düzgün bişey olsun diyorum (2 yıl sonra ondan çok bende olcak nasılsa :D)
Vectra nın bu sport ları güzel bence model cart curt ne oluyo bilmem ama. Laguna'yı bende sevmiyorum zaten.
Zaten büyük ihtimalle Megane ya da yeniden 307 olcak sanırım.
İkisinden hangisi iyidir?
O 307 çok motor sesi alıyo diye pek memnun değil.
Ne yapmak lazım 307 e mi zorlıyım yoksa megane alsın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bu kesinlikle doğru. Bu arada ScenicII diyorsan da, eğer bunu aile kullanımı amaçlı istiyosan en uygunu bu olur hiçbirinde o arabadaki kadar rahat edemezsin. Yalnız bu arabayı tekbaşına alıp da bi sahile boğaza caddeye ıvır-zıvıra gideyim dersen pek hoş olmaz :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var yav alala. Sonuçta daha albenili bi tasarımdaki arabayla dolaşmak istersin o tür durumlarda. yani kamyonla git o zaman daha rahatsa... Ayrıca böyle kalıplaşmış düşüncelerden uzaklaşın lütfen yaa orda bi sürü şey yazdım boğaz moğaz onlara bişey demiyosunuz hemen "cadde"...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Nisan 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru diyosn boğazada gidilmez arabayla!!

Ya hayatınızı insanlara şekil gösterisi yapmak içinmi yaşıyosunuz? Kime ne ki senin altındaki arabadan altındaki araba ile kendini sadece farklı gösterirsin. İstersen yürüyerek git hiçbi farkı yok çok saçma. Arabam için beni değerlendirecek insanlar hiç olmasın hayatımda çok daha mutlu olurum ben şahsen![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

Peugeot'ların en büyük eksisi yalıtım zaten. Sıfır. En azından hatchbacklerde. Bi de şöyle bişi var. Tamam bijon anahtarı vermesi gerekmio ama abi bijonlara uymayan bijon anahtarı neden koyuyosun. Bijonlara kapak koyuyosun sonra çıkarmak için anamız ağlıo. Şimdide bijonlarını tipini değiştirmişler. Bi aparat var onu takıosun sonra bijon anahtarını o aparata takıp çıkarıosun bijonları.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
alsanıza megane coupe 2001 model.

kıral yani hava filtresi felan değiştirirsiniz
harika bi araba olur çıkar.

vectra'da klima ile uzun süre böyle yüksek devirde kullanırsanız hararet abanıyor.
yani araba fiyatı kadar masraf çıkarttığını biliyorum.
ama vectra rulaz arabadır.
dipnot: yeni vectranın kasası sucks :)[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

Babamın en yakın arkadaşının Renault bayii olduğu için bütün arabalarımız Renault ; babamda Megan 2 annem de megan coupé var .. Babamın da anneminde arabasından çok memnunum hatta şimdi fransadan anneme megane coupé 2 gelio 1 2 aya kadar gelince resimleri filan koyarım..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...