VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Arkadaşlar win 98 için japonca dil desteğini asıl bualbileceğim hakkında bilgisi olan varmı.Yani japonca ahrfleri görmek istiyorum(kareler işimize yaramas)nasıl indirebilirim microsoft.com da dil desteği il eilgili bişi bulamadım[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Update te olması lazım[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 uptade e girdim ama bulamadım dil destekeriyle ilgili bir şey japonca ile ilgili birşeyleri geçtim dil paketleri hakkında blgi bile yok(genel bir uptade mi yoksa?)[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Windows update. hmmm windows kur a gir ordan dil desteği altına bak belki vardır ya da bir japon siteye gir explorer a söle o yüklesin.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 girdim siteye yükel seçeneği çıktı ama yüklemeye başlaamdan ban araçlardan windows update e girmemi söylüyor[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.