VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Arkadaşlar win 98 için japonca dil desteğini asıl bualbileceğim hakkında bilgisi olan varmı.Yani japonca ahrfleri görmek istiyorum(kareler işimize yaramas)nasıl indirebilirim microsoft.com da dil desteği il eilgili bişi bulamadım[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Update te olması lazım[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 uptade e girdim ama bulamadım dil destekeriyle ilgili bir şey japonca ile ilgili birşeyleri geçtim dil paketleri hakkında blgi bile yok(genel bir uptade mi yoksa?)[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Windows update. hmmm windows kur a gir ordan dil desteği altına bak belki vardır ya da bir japon siteye gir explorer a söle o yüklesin.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 girdim siteye yükel seçeneği çıktı ama yüklemeye başlaamdan ban araçlardan windows update e girmemi söylüyor[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night
Öne çıkan mesajlar