Dolis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 O sandalye annemin aldığı ama ben ise emektar sandalyemden memnun olduğum için onu bi sehba niyetine kullanıyorum :). Bide arkadaşlar falan gelince dota için laptop zart zurt için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Barbekü said: ben tasarım göremedim dediğim için özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok pahalı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dolis said: Biliyorum seneye yazın staj a kabul edildim :). Ama kendi hoşuma giden bi şeyi yaptırmak daha güzel geldi bana. Ordakilerde hoş tabiide odamda deli bi boşluk yaratmak için yaptım bu tasarımı. hayır güzel olmuşta, o harcadığın paraya ikea'dan daha güzelini alırdın, boyutunuda bir şekilde ayarlardın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ya harcadığım para biraz ailem şey modundaydı atakanın kendi tasarımı yaptıralım modundaydı. Bide fiyat o kadar pahalı olmasını bende pek akıllıca bulmadım zaten postta sorulunca aklıma geldi anneme sormak :). De bende o kadar olcağını sanmıyodum kazıklanmış heralde bizimkiler ama gerçe baya uzun ve büyük bi dolap ya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Barbekü said: Barbekü said: ben tasarım göremedim dediğim için özür dilerim löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar