iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o kadar sıkılıyorum ki,artık sıkılmaktan sıkılır hale geldim. bende bi alışkanlık oldu sıkılmak. ayrıca son haftam stajda 2 günde izin aldım oh mis. ama sıkılıyorum.brzdan film izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 film izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: pati kızlarına selam ederim:D Anime izle hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nalaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 what happens in the topic, stays in that topic edit: gramer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: film izle çok yaratıcısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 what happens in vegas geldi aklıma nedense :D ii filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 başkaaaa... mesela film izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: başkaaaa... mesela film izleyebilirsin bu da gelmemişti aklıma hiç.yine benı benden aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eskiden çizbakalım vardı onu oynardım sıkılınca hala duruyomu bi bilgisi olan warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: başkaaaa... mesela film izleyebilirsin bak burada farklı bi tavsiye var yalnız. ilkinde yalnız izle, ikincide başka bi arkadaşınla izle diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 roket adam said: fede said: başkaaaa... mesela film izleyebilirsin bak burada farklı bi tavsiye var yalnız. ilkinde yalnız izle, ikincide başka bi arkadaşınla izle diyo. izleyebilirsiniz deseydi dediğin gibi olurdu evt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ip atla,yakan top oyna feysbuka takıl friend rekoru kır (:D sabah 7de kalktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SPOR . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iCequeen said: fede said: başkaaaa... mesela film izleyebilirsin bu da gelmemişti aklıma hiç.yine benı benden aldın. Sinemaya git.Mesela bi fransız filmi var şu anda romantik-komedi çok iyi."senden başka" isimli.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yeni hobi edin. mesela ben artık bahçeyle falan uğraşıyorum epey zamanımı alıyo bi de gittim ney aldım. wow u bıraktıktan sonra oluşan boşluğu baya doldurdum. akşamları da arkadaşlar falan çağırıyo geçiyo zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende çok sıkılıyorum valla yardımcı olucak birileri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de aynı durumdaydım ve film izledim. artık sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 uyuyabilirsiniz madem bu fotumdan sıkılıyosunuz oyleyse uyuyun hadi bakalım diil. "uyumak da baska bi secenek" anlamındaki uyuyabilirsinizden yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hava sıcak uyunmuyor bide film tek izlenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sıkı can iyidir esprisi yapılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 saçma sapan bişeye sarmak lazım aklına gelip a bu neymiş diip araştıracaksın öle kitlenip zaman geçio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mesela anasayfayı google dan wikipedia ya değiştir,çok zaman geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben gecenin geç saatlerinde, algılamanın düştüğü, görme keskinliğinin azaldığı saatlarde mortis ile madcat i karıştırıyorum. madalyaları da aynı ya ondan. böyle gereksiz tespitler yaparak eğlenmeyi deneyebilirsiniz. ama işe yaramadı bende şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 5847 mesajı ve avatarı var 6247 mesajım var ama mortis wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar