Sorj Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 süper reklam mağmut bak ben televizyona cıktım mağmut kacmam lazım meuheuhe koparıyor ya =) bide bişey sorcam sunan adamda o mağmut dien adamda aynı demi? (ismini unuttum mujdat mı neydi)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ohhhaaaaaaa diyorum, müjdat gezen diyorum bi de sanırım sen otrtup bi reklam kuşaanı baştan sona seeredip topic mi kastın die soruorum :yapma:[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Müjdat Gezen'in adı unutulur mu ya, ayıp be lol :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 cok kotu reklam. ama mujdat gezen i tanimayan da gordum ya artik, gozum acik gitmez. [ne alakaysa][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 22 Nisan 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 dojorel + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bence güzel bi reklam olmuş. Ama Müjdat GEZEN sunmasaydı da sadece arkadan çıkan adam olarak kalsaydı daha bi hoş olurdu gibi geldi.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 abi işte dedim müjdat ismini hatırlayamadım okadar =) heueuhe ne var bunu bende soylerim amerikan sayding dış cepe kaplaması alo mağmut lan oğlum televizyondayım lan süper ya =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar