Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Avermedia USB 2.0 Plus vardı bende. İnternetten onun için driver ve AverTV programı içeren driver pakedini çektim, önce driverı kurdum sonra da AverTV programını (bir Rusya bir International sürümü varmış, ona da ayrıca dikkat ettim.) Ancak AverTV programı açılmıyor, çöküyor, çalışmıyor. Başka bir program var mıdır (genel kullanım için bir program). Eski bu, gidip yeni ekran kartı almak lazım aslında ama bunla idare edicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 moretv überdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 moretv usb kartlarıyla uyumsuzmuş, bir de ses çalmıyormuş. usb patch yapmak ve wilma kurmak gerekiyormuş. bu moretv'nin kendi websitesi yok mu yoksa download sitelerinde broken linklerle boğuşmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 uu pardon pardon sen kırık linklerle kasma zira ikimizin eski kavramları farklı. usb lerden çoook daha eskiler(bt847 çipliler) için moretv hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ya 2-3 sene eskiden bahsediyorum, öyle çok uzun değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bt847 çipliler, neydi onlar ya az mı cine5 seyrettik moretv ilen. görüntü net olsun diye küccük ekranda seyrederdik ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bone said: moretv usb kartlarıyla uyumsuzmuş, bir de ses çalmıyormuş. usb patch yapmak ve wilma kurmak gerekiyormuş. bu moretv'nin kendi websitesi yok mu yoksa download sitelerinde broken linklerle boğuşmak mı gerekiyor? tam işkence bahsettiğin şey. linkleri görebilmek için üye olunuz, üye oluyosun link kırık. üye olunca sanki çok şey kazandılar sanki ben artık oranın müdavimi oldum. benim bt 847 tv kartım hala duruyo satabilir isteyene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben eskiden christv diye bişey kullanıyordum. cidden fly i bile adam ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://deinterlace.sourceforge.net/ - D-Scaler D-Scaler zamanında cok iyidi de simdi nasıl dır bilemiyorum. http://www.chris-tv.com/ - ChrisTv sonra Atv 2000 vardı BorgTV vardı. bu BorgTv paralı idi sanırım. Arlarında en iyisi D-scaler dir. da unutmusum yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar