jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mesela windows modda degılken. alt+tab yapınca ekran kararıyor ama oynayabılıyorsun. nedir bunun çözümü bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 windowed mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Windowed daha düşük fps demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sanırım o sorun sadece sırada insan varken alınıyor.Server full dolu deilken dene bence.Bana da oluordu alt-tab kararma server full cekerken beklıodum bi daha girmeyi.Sabah kimse yokken sıra beklemezken servera girdim alt tab yaptım aynen devam etti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben suanda sıradayım 1 saat var diyo alt+tab yaptım problem ypok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sıradayken olmuyor. oyunun ıcındeyken oluyor. sadece ekran sımsıyah oluyor. zıplayabılıyorsun hareket edebiliyorsun. sadece goruntu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oyunun kendisi teknik aksaklık, ek konuya gerek yok dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ranged atak yapan mooblara miss atma olayını çözmüşler mi position bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abii windowed mode oynuodum saçmasapan oyundan düştüm of sıra 250 başa sardı şimdi olmazki yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet open beta kapanmadan önceki patchde tamamen giderilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 "This problem has been a royal pain for quite a while. We're still working on it but we're not there yet. Sorry bout that, I really am. -Mark" Bir Mythic Developer'ın forumda Cumartesi 22.40 gibi yazdığı mesaj bu, emin misin patch ile giderildiğine? Her zaman olmuyor, belki başına gelmemiştir o akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eskiden oluyordu, artık olmuyor bende, değiştirdiğim tek ayar, Secular Lightning kapamak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hmmm yarın sabah deniyeceğim inş düzelir o yüzden sağa sola kaaçrken başka mooblara takılıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar