Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lineage alacaklara...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gerçi bütün betacılara email ile gelecek ama yine de koyim dedim buraya da...bir yerlerden satın almanıza gerek yok boşuna shipping paraları ödemeyin oyuna;

[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
bence de şu haliyle verilmez ama vermek isteyenlere bir fikir olsun babında koydum :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
paralarına yazık
zevk alınmıycak bi oyun[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
oyundaki güzel olan tek şey
görüntüler çok hoş gerisi hikaye[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
50$ olmasa daha uygun bisi olsay ben oynardim ne diyim[signature][hline]

Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Mesaj tarihi:
ehe battı balık yan gider iyice içine edelim konunun :P

ben swg accountunu dondurdum
gün gelirde kafama eserse açarım
jedi falan ugraşamam artık :) 20-21 prof olmuştu zaten ama entertainer profları deli etti lag yüzünden

sonra eeehhh yeter be diyip kapattım halen kapalı işte :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Pre UO:R Shard
  • Yeni Oluştur...