SbNN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Duvar Berlin Prag Berlin Holocaust Berlin Duvar Öyle Bir Şey Berlin http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v319/5/113/578210396/n578210396_4063374_746.jpg[/img] Eiffel Eiffel Venedik Floransa Vatikan Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gerçekten çok güzel fotoğraflar var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Saol :) Nikon D60 almak istiyorum ancak para meselesi falan biraz sorun. Bir de öyle bir makine alsam kullanmada sorun yaşar mıyım ? Alışabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bi tane daha Paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 son foto çok hoş olmuş, renklerinde hiç oynama yaptın mı? d60 konusunda sanmıyorum zorlancağını zira artık bütün hepsinin arayüzler birbirine oldukça yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bazi fotolarda renklerde oynama var . Son fotoda da var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eiffel fotoları güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eyfel'e etek altı yapar gibi olmuş son fotoğraf. Öbürleri de gerçekten çok etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mekanlar güzelmiş, gösterdin bize mutlu olduk. fotorafları cekerkenki amacın neydi bilmiyorum tabi ama cok var olanı gostermece olmuşlar, kartpostal olmuşlar. daha abuk acılar dene alakasız şeyleri kadrajın kenarlarına paralel al falan, snapshot falan dene. Hanı bunlar mükemmel şeylermi hayır mükemmel olduklarından değilde biraz fotoraf anlayışını dağıtıp genişletmek acısından iyi olurlar. rengiyle mengiylede oyna istediğin gibi croplada, raw cek cilkini cikar, gif kaydet bokunu cıkar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cuce said: Mekanlar güzelmiş, gösterdin bize mutlu olduk. fotorafları cekerkenki amacın neydi bilmiyorum tabi ama cok var olanı gostermece olmuşlar, kartpostal olmuşlar. Bu fotoğrafları Interrail esnasında çektim; yani amacım sadece var olanı çekmekti fazla zaman da olmadığından en basit olanı yaptım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bikaç daha .. Münich Venice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Prag'la Munich bayağı hoşuma gitti. Munich'in hoşuma gitmesinin sebebi yeşil fil. Çok sempatik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Prag benim hayalim.Gerçekten her insanın ömrü hayatı boyunca en az bir kere uğraması gereken bir yer diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 SbNN said: Şunu görene kadar Cüce'yle aynı fikirdeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 eheh saol. o da renkleriyle falan şeyedince güzelleşti biraz. ilk fotolarda orjinal hali var. bu son koyduğum tavşankadın gibi olan baya hoşuma gitti ama. onu da geçen kış brükselde çekmiştim fotoşop ile bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Fotoğrafların anı fotoğrafları. Fotoğraf olarak bir değerleri yok, yani fotoğrafçı işleri değil. Farklı, yaratıcı şeyler denemelisin eğer amacın fotoğrafçılığa giriş yapmaksa. Mesela coca-cola fotoğrafın gibi şeyler dene. O da olmamış ama biraz farklı birşey denemişsin en azından diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bunlar böyle gezi fotorafı gibi gidiyor da bi SLR makina alabilsem daha farklı şeyler yaparım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 son koyduğun fotoya bittim ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tekstur guzel oturmus,kadraj ve duzenleme de cok iyi.Eline saglık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar