Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Fotoğraf Falan Birşeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Duvar

Berlin

Prag

Berlin Holocaust

Berlin Duvar

Öyle Bir Şey

Berlin
http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v319/5/113/578210396/n578210396_4063374_746.jpg[/img]

Eiffel

Eiffel

Venedik

Floransa

Vatikan

Barcelona

Mesaj tarihi:
Saol :) Nikon D60 almak istiyorum ancak para meselesi falan biraz sorun.

Bir de öyle bir makine alsam kullanmada sorun yaşar mıyım ? Alışabilirmiyim ?
Mesaj tarihi:
son foto çok hoş olmuş, renklerinde hiç oynama yaptın mı?

d60 konusunda sanmıyorum zorlancağını zira artık bütün hepsinin arayüzler birbirine oldukça yakın.
Mesaj tarihi:
Mekanlar güzelmiş, gösterdin bize mutlu olduk.

fotorafları cekerkenki amacın neydi bilmiyorum tabi ama cok var olanı gostermece olmuşlar, kartpostal olmuşlar.

daha abuk acılar dene alakasız şeyleri kadrajın kenarlarına paralel al falan, snapshot falan dene. Hanı bunlar mükemmel şeylermi hayır mükemmel olduklarından değilde biraz fotoraf anlayışını dağıtıp genişletmek acısından iyi olurlar.

rengiyle mengiylede oyna istediğin gibi croplada, raw cek cilkini cikar, gif kaydet bokunu cıkar falan.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
Mekanlar güzelmiş, gösterdin bize mutlu olduk.

fotorafları cekerkenki amacın neydi bilmiyorum tabi ama cok var olanı gostermece olmuşlar, kartpostal olmuşlar.

Bu fotoğrafları Interrail esnasında çektim; yani amacım sadece var olanı çekmekti fazla zaman da olmadığından en basit olanı yaptım .
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eheh saol. o da renkleriyle falan şeyedince güzelleşti biraz. ilk fotolarda orjinal hali var.

bu son koyduğum tavşankadın gibi olan baya hoşuma gitti ama. onu da geçen kış brükselde çekmiştim fotoşop ile bu hale geldi.
Mesaj tarihi:
Fotoğrafların anı fotoğrafları. Fotoğraf olarak bir değerleri yok, yani fotoğrafçı işleri değil. Farklı, yaratıcı şeyler denemelisin eğer amacın fotoğrafçılığa giriş yapmaksa.

Mesela coca-cola fotoğrafın gibi şeyler dene. O da olmamış ama biraz farklı birşey denemişsin en azından diğerlerine göre.
  • Yeni Oluştur...