Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order yokmu.

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
Lütfen cevaplarmısınız öğrenmek istediğim şeyler varda.
1.Ben oyunu daha alamadım bu gün 19zu yarın 20si gidip arayacağım satılan yerleri Ankarada oturuyorum siz oyunu nerede oynuyorsunuz yani US mu EU mu ?..

2.Oyun açıkmı şu an Order olacağım sanırım İronbraker
Cükcük cücelerim benim güzel cücelerim:) SRO dan sonra bu oynayacağım 2.online oyun olacak ciddi anlamda SRO ya başladığımda versionu1.01 di 3 server vardı 15 Türk anca vardı oynadığım yerde 3 ay önce bıraktım 3seneye yakındır oynadım yani ..cılkı çıktı...
sanalda olsa oyunda olsa .SRO da 1 kere bile Thief olmadım hep Trader ve Hunter oldum ...Lanet olsun içimdeki şu insan sevgisine:)))
3.Merakımı mazur görün neden Türk arkadaşlar çoğunlukta Dest açıyorlar..??
4. Oyunu bulup almayı başarırsam avrupa serverlerindemi oynayacağım yoksa ABD serverlerindemi oynayacağım..???
5.Avrupa serverlerınde oynayacaksam Order olarak başlayacağım bu forumdan arkadaşlarla takılmayı tercih ederim tavsie edebileceğiniz server adı olabilirmi bu aşamada.??

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

Acebuke said:
Merhaba arkadaşlar.
Lütfen cevaplarmısınız öğrenmek istediğim şeyler varda.
1.Ben oyunu daha alamadım bu gün 19zu yarın 20si gidip arayacağım satılan yerleri Ankarada oturuyorum siz oyunu nerede oynuyorsunuz yani US mu EU mu ?..

2.Oyun açıkmı şu an Order olacağım sanırım İronbraker
Cükcük cücelerim benim güzel cücelerim:) SRO dan sonra bu oynayacağım 2.online oyun olacak ciddi anlamda SRO ya başladığımda versionu1.01 di 3 server vardı 15 Türk anca vardı oynadığım yerde 3 ay önce bıraktım 3seneye yakındır oynadım yani ..cılkı çıktı...
sanalda olsa oyunda olsa .SRO da 1 kere bile Thief olmadım hep Trader ve Hunter oldum ...Lanet olsun içimdeki şu insan sevgisine:)))
3.Merakımı mazur görün neden Türk arkadaşlar çoğunlukta Dest açıyorlar..??
4. Oyunu bulup almayı başarırsam avrupa serverlerindemi oynayacağım yoksa ABD serverlerindemi oynayacağım..???
5.Avrupa serverlerınde oynayacaksam Order olarak başlayacağım bu forumdan arkadaşlarla takılmayı tercih ederim tavsie edebileceğiniz server adı olabilirmi bu aşamada.??

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.

1.D&R ve Bimeks lerde olacak oyunlar, ama bugün geldi mi bilmiyorum... Biz EU da oynuyoruz (Bende Ankaradayım bu arada)

2.Oyun şu anda kapalı server bakımda, Order açar Axe Bite Pass serverında oynamaya karar verirsen bekleriz Guild imiz Ex Parte ye

3.Tamamen zevk meselesi, Destruction karakterlerini class larını daha çok seviyorlar sanırım...
4. Oyunun muhtemelen sadece EU versiyonunu dükkanlarda bulabilcek ve Avrupa serverlarında oynayacaksın
5.Hmmm 2. soruda cevaplamışım zaten :) Axe Bite Pass serverındayız Guild adımız Ex Parte oyuna girip karakter açtıktan sonra ismini yazar özel mesaj atar veya oyundan bizden birine tell atarsan hemen alırız guilde...
Sosyal ağlarda paylaş

1. %90 EU serverlarında
2. Oyun dün resmen başladı
3. Zevk meseleasi yani order iyi dest iyi gibi birşey yok.
4. Tavsiyem Avrupa serverlerı. Daha düşük latency alırsın
5. Forumda ağırlık 2 server üzerinde biri karak 8 peaks digeri Axe Bite Pass. Axe daha çok order oluşumlu paticiler , diğeri destro agırlıklı kabaca.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplarınıza çok sevindim çok teşekkür ederim :)
Oyunu almayı başardığım anda Order patilerin çoğunluk olduğu yere geliyorum .
D&R, Bimex ,Dost vs. bulamazsam Araldan EFT yoluyla alacağım artık.
Keşke daha önce bu foruma rastlamış olsaydım ben aslında 160 ytl olan ce almayı istiyordum.Okuduğum şu an sadece ön ödeme yapanlara satılacağıymış daha sonra yeniden satışa sunulacağımış.Sağlık olsun bende normal 49 ytl lik bulmaya çalışacağım.Engelli olduğum için evden fazla dışarı çıkmam :)
yani bu oyunuda umarım uzun zaman oynarım .Saygılarımla sağlıcakla kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...