Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order yokmu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen dediğin gibi dengeler şuan eşit gibi gidiyor oyuncunun bilgisine göre değişiyor aslında rvr rede gidip mal gibi sadece adam kesmek için uğraşanlarda var görevi yapıp puanı toplayanda TIER 2 için bu sözüm. o yüzden çok vakktim gitti çook
Mesaj tarihi:
axe bite pass ta 12 kişi felan guild kurmuşlar bende katıldım.shadow warrior açtım.bekleme olmadan oyuna girebiliyoruz.order dest dengesi her zamanki gibi orderdan yana , kesecek cok dest var :)
Mesaj tarihi:
Aslında serverlarda Order/Destruction dengesini çok abartmadan dengelemek lazım bence...

Yani bir serverda Low Order / High Destruction popülasyonu varsa bu iki taraf içinde sıkıntı WAR gibi bir oyunda...

WoW da filan öyle değildi ama burda bütün savaşlar büyük kalabalıklarla zevkli veya Senaryolar karşıda oynayacak adam varsa açılıyor sonuçta...

Sanırım ilerki zamanlarda buna yönelik bi girişimde bulunmalılar.
Mesaj tarihi:
ben ve kardeşimde geliyoruz...patch indiriyoruz ama inemedi gitti cok yavaş cekiyo.

Ben warrior-priest olarak gelecegim kesin.Kardeşim henuz karar vermedi..gelince whisper atarız alırsınız guild e arkadaşlar
Mesaj tarihi:
Blackice said:
Aslında serverlarda Order/Destruction dengesini çok abartmadan dengelemek lazım bence...

Yani bir serverda Low Order / High Destruction popülasyonu varsa bu iki taraf içinde sıkıntı WAR gibi bir oyunda...

daoctan şöle bir ornek veriyim
albion lar bildgn dest gibiydi populasyonları fazla
hib en az olanıydı 3 realm den
ama gel gorki hibler en fazla rp topluyan realmdi yani bu demektr hibde adam başına çok fazla rp dusuyor iyi yanından bak :)
Mesaj tarihi:
ya ben actım char ımı ..nick imle aynı "holysuffer" warriorpriest.gelmek isterim guild e.Fakat kafama takılan tek birşey var..Bu Core server tam olarak nedir ne degildir?Cunku bu oyunun amacı worldpvp oldugundan eksik kalmayalım sadece BG muhabbetimidir biri acıklarsa cok sevinirim...
Mesaj tarihi:
oyun seni pvpye zorluyor zaten ve ayrıca pvp itemlerini, pvpdeki dropları görünce core veya pvp server farkının olmadığını anlıyorsun.

zorlama şöyle oluyor oyunda 2 adet level sistemi var biri rank 40 kademeli,bunu normal görevler ve pvp ile alıyoruz, ikincisi renown 80 kademeli sadece pvp ile alınıyor.renowunuza göre alabileceğiniz itemler var.görünce pvp yapmak istiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Holysuffer said:
ya ben actım char ımı ..nick imle aynı "holysuffer" warriorpriest.gelmek isterim guild e.Fakat kafama takılan tek birşey var..Bu Core server tam olarak nedir ne degildir?Cunku bu oyunun amacı worldpvp oldugundan eksik kalmayalım sadece BG muhabbetimidir biri acıklarsa cok sevinirim...

Emin ol CORE serverda PVP den eksik kalabilmen imkansız... Hele order olmuşun ki PVP sürekli ayağımızda şimdilik.

OPEN RVR den hiç farkı yok bile denebilir... Dün Troll Country ye (Tier 2 Zone un ilk Outpostu) uçup indiğin outpost un 10 Mt yanında 30vs30 gibi battle vardı mesela...

OPEN RVR nin tek farkı, PVE yapıcam savaşmıycam diyenler için de RVR ye kapalı zone lar olması... Onun dışında RVR yapmak isteyene CORE serverda da heryerde, her zaman imkan var...
Mesaj tarihi:
ya kusura bakma bilmedigim icin soruyorum kitlemek istemem senide. Fakat bu outpost fln dedigin BG fln degil degilmi?yani open RVR ye kapalı alanlar cogunlugumu olusturuyo?misal ben quest yaparken fln mı dalamıyolar bana?
Mesaj tarihi:
Aynen öyle... Quest yaparken dalamıyolar, ama 30mt yanında da bi sınır var mesela oraya geçtin mi RVR ye açık oluyosun istediğine dalıyosun, onlarda sana dalıyolar...

Outpost dediğimde BG filan değil Bizim Kampımız, yani Order yerleşim bölgesi... guardlarımızın vendorlarımızın vs. nin olduğu ufak bölge... onun hemen dışında bile RVR devam ediyor yani...
  • Yeni Oluştur...