Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üst kat -grr- YETER!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya üst katta az önce bi rap şarkılar gelmeye başladı ama bukadar zevksiz bir insan olunur
en iğrenç parçalardan seçmeye başlamış
ben uyuyordum o sırada
madafaka madafaka iebğisçeağşaş ha ha ha gibi mal mal sözler uyandırdı
dellendim tabii
önce hafiften duvara vurdum cık kısmıyor hemde nasıl açmış bangır bangır
sonra misket vardı sanki yerde *misket yere düşmüş gibi* misket varmış gibi tıklattım
cık gene kısmadı
Sonra altım çekici (500gr lik) duvara biraz vurdum gene anlamadı
en sonunda eeeeeeeeeeeeeeeeh yeterlan dedim tekme attım
3 tane büyük gonk sesi geldi üstten adam duyup kaale almam seni dercesine tekmeledi duvarı
ben dellendim tabii
içimde bir ateş yandı

çözüm önerilerim
3 kiloluk çekicimimi denesem?
bende tüm ses açık californication dan tututp magic carpet ridemi dinletsem kolonlara bağliyip?
Yada 350mhzlik kamyon kornamı aküye bağliyip duvaramı dayasam?

Hangisini yapam
hala çalıyor
delleniyorum
cdden çalıyor hepsi iğrenç parçalar duysanız döversiniz yani[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
Sosyal ağlarda paylaş

walla aynı sorun bende de mevcut, üstelik seninki yine ii, bizim üst kattakiler sabahın sekizinde halay çekebilme özelliine de sahip. ne denediysem olmadı, neyle vurursam vuriim,aynı şiddette karşılık verip bi de üstüne üstlük yaptıklarına devam ediolar. ben bi bazuka alıp çıkacam yakında o olacak... susturabilirsen bana da haber ver, ben de o yöntemi deniim[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

olm ne manyaksin ya..
git kibarca "sunu kisabilir misiniz" de.
kismassa adama crosbowunu göster..

yani duvara girerek halledemessin.
kapiyi tiktikliycan, acinca kafasina balta indircen, rap müziklerden de kurtulcan..
ama yok sen anca kolonlarla savas acarsin, duvari tekmelersin[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Nisan 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak kamyon kornası aklıma iyice yattı
birazdaha çalarsa acımıcam
takıcam adaptörümü fişe
bağlıcam devreleri
getiricem anahtarı "on" a
sonra duvara daya ve kaçarım içerideki tuvalete
çok ses çıkarıyor çünkü silah gibi ses çıkıyor
vede susumuyor:D
sonra kapar heralde[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kapıyı tıklat sonra 3 kiloluk çekiçle yanına yaklaş.O yamuk göz bakışından at en spastiğinden "Bilader beni tesisattan mahmut emmi gönderdi borulara bakıcam." diyeceksin.Sonra içeri girdiğinde borular şurda mı diyip streo'ya indireceksin bir tane.

Sonra American History X misali anti-rapçilerin göz bebeği olursun.Ama herifinde kafasına indirmen lazım.Yada kaldırım getir Californian Curve Kick yap.

Seçenek bol.
Ama en iyisi babayla çıkmaktır o yaşlarda.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.

Koptum yahu:)
oha harbi koptum
ahahuaha
bu şaheseri kim yarattı acaba:)[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
Sosyal ağlarda paylaş

eheheü ya bukadar gülüceğimi bilsem çoktan açardım bu topici koptum yaa:) çok saol horace bir gün denemek lazım tabii[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...