Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Llama said: vısamı bu yapılsın akıl var mantık var bu arada aklıma takıldıda evet kart visa. yapılabiliyor mu yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 banka kartına taksit mi olur ya ahaerh reel kk al, yaşın ufaksa 18ini bekleyeceksin valla. kk ile taksit güzel bir şey ama 3 4 tane falan olunca dokunuyor ekstreyi görünce, kk borcumu yatırayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 visa elektronsa yapılmıyor normal vısa olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi de şey var çoğu kişi biliyodur ama mesela 100 ytl'lik bir şeyi 10 taksit yaptırdınız, 10 ay boyunca limitiniz 100 ytl eksiliyor. taksit için alacaklar bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Llama said: visa elektronsa yapılmıyor normal vısa olcak işte öyle desene. taksit yapılıyor diye beni kandıracaydıın demiiğ çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 420 dedi adam 50 peşin ver kalanı 10 a böleyim dedi 50 peşin verdim kartı verdim kartı geri verdi 50 yide verdi. çogzl etkileşimler yaşıyorm yeni şehrimde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silphatos said: bi de şey var çoğu kişi biliyodur ama mesela 100 ytl'lik bir şeyi 10 taksit yaptırdınız, 10 ay boyunca limitiniz 100 ytl eksiliyor. taksit için alacaklar bilsin.bu ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1k ytl limitin varken 900 ytl lik 10 taksitli alışveriş yaparsan ayda 90 90 vermene rağmen 10 ay boyunca max 100 ytl lik alışveriş yapabiliyorsun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 borcun bitene kadar kullanılabilir limitin sabit yani.1 ay 90 ödeyince limitin 90 genişlemiyor yani. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Olur mu yaw? Ödediğin taksit borçtan siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @aktif be de öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fastreloader said: @aktif be de öyle biliyorum zaten öyle. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 limitler niye düşük lan allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi bi de banka kartı çok süper birşey bence. Nakit taşımıyorum ben. Bizim üniversitenin kimlikleri aynı zamanda banka kartı, lazım olunca oradan çekiyorum. Buna ek olarak bir iki de kredi kartı var ama pek kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kredi kartı alsammı ne dersiniz? çok dert gibi duruyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar